LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

HMNL TORCIDA – SQUARE 2:2 Square i dalje na vrhu!

“Bijesni Psi” junački kao i Uvijek…

Čestitke još jednom. Da i niste uspjeli izjednačiti – za nas uvijek s gostovanja, iza svakog domaćeg susreta izlazite kao – pobjednici…  

Square je u okviru četvrtog kola elitnog razreda hrvatskog futsala gostovao kod odlične Torcide i nakon još jedne “fajterske noći” uzdignute glave odlazi s terena. Makar izgubili.

Zaradili su bod, koji ih ostavlja na vrhu “desetorice“. Torcida je prohodala kroz pravo “minsko polje” u prva četiri kola.

Prvo su dočekali Pulu i izgubili, potom u “Dinamovom Grotlu” odigrali izvrsno ali opet poraz 1:0, zatim je na red stigao Olmissum i vrijedna pobjeda, a “smračilo” im se pri ždrijebu kad su vidjeli još i Square u četvrtom kolu, unatoč dva domaćinstva zaredom.

“Klik na Foto” vodi Vas na Predivnu Internet stranicu Beach bara DODO

Bijesni Psi” na krilima triju pobjeda (Crnica, Pula, Dinamo op.a.) namjerili su se na uistinu dobru momčad, u gostima, i treba im uistinu čestitati na bodu i činjenici da nikad neće izgubiti jedan od svojih zaštitnih znakova – fanatičnu borbenost i neodustajanje.

Dva puta su gubili i naravno da svaki sportaš želi pobjedu, te jedino u tom smislu nam je žao, ali istovremeno i “nepobjeđivanje” je sastavni dio sporta.

U Gospino Polje stiže u petom kolu Olmissum. Još jedna poslastica. Još jedna “pozornica za pozornicom”. Prepuna Dvorana i sve blještavilo vrhunskog malog nogometa.

Susret po susret. (Tro)bod po (Tro)bod. Dugo je Prvenstvo. Ubitačno neizvjesno je Doigravanje za prvaka. Zato se naslovi grade iz treninga u trening, vježbu po vježbu.

Čestitke još jednom. Da i niste uspjeli izjednačiti – za nas uvijek s gostovanja, iza svakog domaćeg susreta izlazite kao – pobjednici…

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *