LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

FOTOGRAFIJA DANA BY PIZZERIJA MAMMA MIA Svečano na košarkaškom spektaklu

Prigodne Čestitke

Foto: Facebook Stranica KK “Dubrovnik” – Zapratite

Na jučerašnjem košarkaškom spektaklu četvrtfinala doigravanja Prvenstva Hrvatske između Dubrovnika i Splita vladalo je svečano ozračje kako i priliči tako veličanstvenom događaju, za kojeg je zaslužan naš KK “Dubrovnik” koji je izgubio od Splita u dva susreta, ali cijela sezona stane u riječ – maestralno. Čestitke našim košarkašima!

Uz ispunjeno gledalište koje je bodrilo naše tijekom cijelog susreta, koji je mogao otići na stranu Dubrovnika, među onima kojima su srca kucala za naše košarkaše bile su i odbojkašice Dubrovnika i stolnotenisači Libertas Marinkolora.

Predsjednik KK “Dubrovnik” gospodin Božo Koprivica na prigodan je način čestitao odbojkašicama, novopečenim superligašicama, te stolnotenisačima na duploj kruni ove sezone. Prekrasna gesta!

Našim košarkašima čestitamo, uistinu sjajna sezona. Sedmo mjesto u ligaškom dijelu natjecanja i četvrtfinalni dvoboji protiv Splita koje su odigrali dostojno svoje razine i bili su čeličan protivnik favoriziranim Splićanima.

“Klik na Foto” vodi Vas na bogati Jelovnik Pizzerije MAMMA MIA

Sve su ostavili na parketu i nitko ne sumnja da će sljedeće sezone samo rasti, kako i zaslužuju, jer Klub na svim razinama funkcionira jako zdravo, s blistavom i jasnom perspektivom.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *