LOADING

Type to search

DU Sportivo Reportaže Du Sportivo©

EKIPA IZ MOKOŠICE U BELOM MANASTIRU Četvrti Memorijal “Ivan Ćališ – Đeri”

Za vječno sjećanje…

Ekipa iz Mokošice kao i prošlih godina sudjelovala je proteklog vikenda na četvrtom po redu Memorijalu “Ivan Ćališ Đeri”, kojeg je organizirala Udruga Dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga “Baranja”, u sjećanje na pripadnika HOS-a koji je izgubio život 17.2.1992. tijekom obrane Osijeka, na njegovoj sjevernoj crti.

Dugogodišnje je to prijateljstvo, jer iz Belog Manastira također krenu na dalek put kako bi sudjelovali u obilježavanju Dana Dubrovačkih Branitelja.

Svečanost otvaranja Memorijala započela je postrojavanjem u subotu u 10 sati na Trgu u Belom Manastiru i odatle se krenulo na sportska borilišta kako bi se odmjerile snage u streljaštvu, kuglanju, boćanju, pikadu, stolnom tenisu, šahu i belotu.

Nakon što su završena natjecanja u Domu kulture, u Branjinom vrhu, najboljima su uručene medalje i pehari.

Nakon proglašenja pobjednika druženje se nastavilo uz prigodni ručak, glazbu i bodrenje hrvatske reprezentacije u susretu protiv Španjolske.

Naša ekipa vraća se u Dubrovnik presretna prvenstveno radi predivnog druženja i zajedništva sa svima onima koji su iz svih krajeva Hrvatske došli uveličati ovaj poseban dan.

Što se tiče uspjeha u održanim sportskim disciplinama možete na fotografijama vidjeti koliko su sretni bili samim sudjelovanjem, ali naravno kada su i podignuti zasluženi pokali.

Osvojeno je zlato u pikadu ekipno, kao i ekipno srebro u streljaštvu, s čime izbornik ekipe Miho Radić može biti zadovoljan. Moglo se i do još koje medalje, ali djelići milimetara ponegdje su bili presudni.

Iduće druženje zakazano je za 6.12. u Dubrovniku i također će biti veličanstveno kao i uvijek.

DU Sportivo zahvaljuje se svojim Prijateljima na javljanju iz Belog Manastira i pozdravlja sve dobre ljude iz tog prelijepog Grada!

 

Pod budnim okom Izbornika Miha Radića

 

 

 

 

 

BRUŠKIN d.o.o. / “8K Čišćenje i Održavanje svih vrsta objekata”

 

 

 

 

 

 

 

Krovni pokrovitelj DU Sportiva

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *