LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

DU SPORTIVO & PIZZERIJA MAMMA MIA Fotografija i Junak Dana Juraj Barčot!

Čestitke posebnom Mladiću!

Izvor Fotografija: Facebook Stranica Plivačkog kluba “Jug”

Vrlo poseban! Potpisno pero ovih redova zna Juraja od njegove četvrte godine. Neki će reći bilo je pitanje vremena kada će početi obarati rekorde i osvajati pune ruke medalja. Ali…

Juraj je po kriterijima i vrijednostima, makar onima koje DU Sportivo zapaža i promiče, već odavno po ponašanju, djelovanju, radu na razini odraslog čovjeka, pa prevedimo i na sportski termin – Senior, prepun ostvarenja.

Fotografija I Junak Dana Juraj Barčot! Izvor: Facebook Stranica PK Jug. “Klik na Foto” i informirajte se detaljnije na stranicama Kluba o svim događanjima

Juraj Barčot s Prvenstva Hrvatske iz Rijeke vraća se s devet zlatnih medalja, od toga dvije seniorske, te četiri oborena rekorda. Odjeknuo je posebno onaj od 4:13.77 na 400 metara mješovito, u A finalu.

Dakle, junior Juga, seniorski prvak Hrvatske! Prvi član Juga od Samostalnosti Hrvatske koji je osvojio seniorsko zlato i oborio uz to apsolutni državni rekord.

O Juraju smo već pisali, a tekst možete pročitati na sljedećem linku

Da, znao je DU Sportivo koliki potencijal leži u ovom “all round” mladiću prvenstveno, a onda i činjenično jednom od najboljih svjetskih “all round” juniorskih plivača.

Samo neka nastavi svojim poznatim “tihim tempom“, tempom koji na kraju donosi i “eksplozivne rezultate“, ali prije rezultata neka bude uvijek ponosan i sretan na ono sve što on uistinu jest.

Neka uvijek bude presretan i ovako vrijedan i uporan, a sve onda dolazi kako i treba doći.

“Klik na Foto” vodi Vas na Prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia

Čestitke i Jurajevim roditeljima i cijeloj obitelji, te čestitke PK “Jug” i svima koji sudjeluju u Jurajevom plivačkom razvoju.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *