LOADING

Type to search

Amaterska natjecanja Dubrovački sport

DU SPORTIVO NA SUSRETU ŠESTOG DANA TURNIRA “ČOKOLINO 2024.” Jedan, ali vrijedan!

Pipl Must Trust Us – Crveni Patuljak 2:0

Mali Wembley i šesti je dan bio sjajna pozornica kultnom Turniru “Čokolino 2024.”, u sjajnoj organizaciji kao i (od)uvijek Amaterskog športskog društva “Montovjerna”.

Igraju se naravno susreti po skupinama i na glavnom dijelu Turnira, ali i na “ništa manje glavnom” Veteranskom dijelu turnira.

Napetost će rasti svakim danom, kako natjecanje odmiče, a svakako u ime našeg Portala preporučujemo dolazak na jedinstveno zdanje jedinstvenog imena “Mali Wembley”, kako bi uživali u odličnom malom nogometu na malih barica, kako bi imali sjajno druženje, okrijepili se jelom i pićem i skratili duge ljetne dane.

Pizzerija MAMMA MIA – “Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik

DU Sportivo sinoć je bio na (samo) jednom susretu, ali bilo je lijepo gledati ogled između Pipl must trust us i Crvenog Patuljka, koji je završio 2:0.

Pipl must trust us “povjerovao je i sam sebi”, osim što im i drugi vjeruju i Crveni Patuljak je unatoč dobroj igri poražen, ali još ima do kraja skupina vremena za sve.

Nekoliko fotografija nalazi se ispod teksta, a DU Sportivo kad god bude u mogućnosti pohodit će ovaj Turnir, koji je duboko u srcu.

Calor Clima – “Klik” Vas vodi na Internet stranicu vrijednog pokrovitelja DU Sportiva

“Dubrovačka Sushi Senzacija” – Wasabi Dubrovnik – “Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Menu

Gastro Pub Dubrovnik – “Klik na Foto” vodi Vas na Menu vrijednog pokrovitelja DU Sportiva

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *