LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

DOBRE VIJESTI IZ MNK “SQUARE” Predstavljen novi trener, Primić i Jurišić potpisali novi ugovor

Sve za nove uspijehe “Bijesnih Pasa”

U MNK “Square” slažu kockice za novu sezonu HMNL i pristižu nam vijesti koje nas sve skupa raduju i uvjereni smo da će ih biti još.
Od nove sezone trenersku palicu preuzima Ivo Jukić, dok je nastavak suradnje dogovoren s Ivanom Tomšićem koji će biti Jukićev pomoćnik i kondicijski trener – stoji na Squareovoj Facebook stranici.
Novi trener Ivo Jukić bio je tri godine voditelj akademije FC “Split Tommy” i trener U21 ekipe koja je bila prvak Hrvatske, voditelj akademije i trener FC “Universitas” u 1. HMNL, a zadnji je posao imao u Italiji – Atlante Grosseto.

Gastro Pub Dubrovnik na Bunićevoj poljani – “Klik na Foto” vodi Vas na njihov bogati Menu

Raduje me dolazak u Dubrovnik i povratak u našu ligu. Bilo je dosta ponuda da ostanem u Italiji, ali s upravom Square-a je sve dogovoreno jako brzo i već radimo na slaganju ekipe za iduću sezonu” – riječi su novog trenera kojemu želimo dobrodošlicu i puno uspjeha – poručuju iz Squarea, a DU Sportivo se pridružuje.
Također, vratarske uzdanice Zoran Primić i Lujo Jurišić stavili su potpise na nove ugovore i time je mreža Squarea ponovno zaštićena na maksimumu. Iščekujemo nove dobre vijesti, a sve za nove uspijehe Squarea i radost brojnih navijača, koji s oduševljenjem prate njihove uspješne nastupe, koji jačaju sportsku sliku našeg Grada.

Wasabi Dubrovnik – “Unikatna Sushi Rapsodija” – “Klik na Foto” vodi Vas na njihov bogati Menu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *