LOADING

Type to search

Dječji sport Pjesme i crteži

DJECA ZA DU SPORTIVO Mia Kujundžić (14) izniman talent i duboka promišljanja

Mom djedu

Znaš li o čemu razmisljam? O tome kada Njega više ne bude, kada ode i više se ne vrati, da Ga ne mogu vidjeti. Svi će Ga zaboraviti i sjetiti se samo na jedan dan. Zaboraviti kakav je bio i što je sve radio za njih, da jednostavno to više ne bude kao prije. Kada kažem tu riječ da se nitko ne odozove, jer ga više nema.
Nitko kome mogu reći svoje probleme. Koliko god sebe uništavao, On je taj koji svima pomaže, koji bi se digao kasno u noć po mene i bilo koga, koji mi je napravio i pomogao toliko stvari i što ću kad ga ne bude. Život će biti tako drugačiji.

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club, istinskog prijatelja djece.

Zašto ljudi stare i umiru? Zašto svi ne žive vječno? Kada ode nikada neću osjetiti taj miris kad Ga zagrlim ili čuti taj glas. Nema mu zamjene
Mia Kujundžić, 14 godina, Ploče
Mia, Hvala Ti na divnom i dubokom tekstu. Iznimno si talentirana i DU Sportivo i njegovi čitatelji jedva čekaju da im opet pošalješ neki od svojih tekstova, koji nas sve skupa natjeraju da razmislimo o dosta toga što si navela i jako lijepim stilom zapisala.

Pročitajte o projektu DU Sportiva za djecu i mlade ovdje.

Pjesme i tekstove možete slati na info@du-sportivo.hr ili na WhatsApp i Viber Du Sportiva 099/58-999-58.