LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

NOGOMET GOŠK Dubrovnik 1919. dočekuje lidera prvenstva

Utakmica nagrade za GOŠK Dubrovnik 1919.

Pisali smo već kako je Uprava Kluba napravila izvrstan potez i svojim mladim snagama povjerila seniorski dres i da brane njegove boje, razvijaju se u jakoj konkurenciji i u zahtjevnim susretima i ide im jako dobro, putuju samo uzlaznom linijom i veliko bogatstvo se stvara formiranjem stabilne momčadi kroz iduće sezone

U sklopu 24. kola Treće NL – jug nogometaši trenera Vedrana Madžara na Lapadu sutra, u subotu u 17 sati, pripremaju zamku vodećoj momčadi Lige Zagori iz Unešića, koja je uistinu dominantna nad konkurencijom ove sezone, pod vodstvom kapetana Draga Gabrića. Nakon četiri gostujuća susreta naši su konačno sletjeli u svoje gnijezdo, okruženi svojom publikom i za svoje dobre igre i rezultate bit će nagrađeni ogledom protiv lidera i možda i nakon njega bod(ovima).

Informirajte se o natjecanju Treće NL – jug na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, kao i o svim drugim natjecanjima i reprezentativnim selekcijama HNS-a.

Pisali smo već kako je Uprava Kluba napravila izvrstan potez i svojim mladim snagama povjerila seniorski dres i da brane njegove boje, razvijaju se u jakoj konkurenciji i u zahtjevnim susretima i ide im jako dobro, putuju samo uzlaznom linijom i veliko bogatstvo se stvara formiranjem stabilne momčadi kroz iduće sezone.

Uistinu se svaki nogometni zaljubljenik u Gradu može radovati nadolazećim sezonama. Samo mladićima nedostaje infrastruktura, kao i Omladinskoj školi Kluba koja je bogata djecom (oko 250 djece) i sve će nakon ostvarenja toga biti u mnoštvu segmenata mnogo efektivnije.

Facebook stranica NK GOŠK Dubrovnik 1919. nudi mnoštvo aktualnih događanja i uvijek na vrijeme informira o rezultatima svih selekcija Kluba

U pozitivnom ozračju živi NK GOŠK Dubrovnik 1919. i svaki nastup i svaki uspjeh istinski raduje jer konačno valorizira vrijednosti naše dubrovački mladosti i podsjeća na lijepa vremena kada je Grad živio za nogomet. Živjet će opet, jer u ovoj priči i politici Kluba između svega je potrebno strpljenje, a u tom strpljenju podrška svih nas i odgovornih za osnovne nogometne uvjete, pa i one koje će Klub lansirati i u više rangove natjecanja.

Sasvim logična križaljka, ali nema ju svatko hrabrosti ispunjavati. U GOŠK Dubrovniku 1919. imaju i jedno slovo upisat će se i sutra. Hrabri mladići pokazat će svoje vrijednosti protiv Zagore iz Unešića i puno bi im značila još veća podrška gledatelja. Nagradu u vidu napretka i stasavanja već imaju, a bod(ovi) protiv lidera bili bi jedan ogroman bonus za još vjetra u leđa.