LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

ČESTITKE DO NEBA ŽKK Ragusa – Kraljice hrvatske ženske košarke!

Slatko li je nakon znoja, borbe, pravde i nepravde – Biti (opet) na Tronu!

Razveselile su nas i treću sezonu zaredom košarkašice Raguse. Pretprošla je bila “gorka poput pelina” (ne spominjalo se više, a najbolje su bile…), prošla je donijela “Krunidbu Kraljica” titulom, ova je “potvrdila potvrđeno” – Igračice Raguse Kraljice su i Vladarice hrvatske ženske košarke.

“Klik na Fotografiju” vodi na Facebook stranicu tvrtke MM Čuljak Studio – Izrada svih vrsta Reklama

Koliko god zvučalo lagano / laganije rezultatima triju finalnih ogleda (78:57, 60:74, 78:48) nije tako bilo i time ni zrno nam nije namjera umanjiti dominaciju Raguse u finalu protiv Trešnjevke 2009., kojoj također čestitamo na borbi i prezentacijama, već naglasak treba staviti na brojne složene strategije, borbenost koja graniči s fanatizmom za dres Kluba i psihologiju koja je definitivno na najvišoj razini. Svemu tome pridonosi i izvrsna trenerica Cvetana Matić sa svojim stožerom, analitična i veliki znalac, sposobna cure držati u svim segmentima na najoptimalnijim razinama, te najvišim kada je najpotrebnije.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira 4K Odsjaj Vašeg Objekta

Iznad svega je uvijek Klub, “prava obitelj”, koji je uzorno posložen i u ovom retku – “Čestitke svima u toj idealnoj vertikali, svakoj točki na njoj.”

Dvije dvostruke krune dvije sezone zaredom i slatke brige uoči naredne.

Proslavite cure, proslavite navijači – Kraljice su zaslužile svaki naš “Bravo od srca“!