LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

BADMINTON Berba medalja za Dubrovnik na Hrvatskom kupu

“Zlatna ruka” + Zlatna medalja = Patrik Karamatić 

Proteklog vikenda Badminton klub “Dubrovnik” nastupio je na 2. kolu Hrvatskog kupa za podmladak. U subotu su igralo u konkurencijama do 11, 15 i 19 godina u Čakovcu, dok su u nedjelju na rasporedu bile kategorije do 13 i 17 godina u Zagrebu.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

Najveći uspjeh ostvario je Patrik Karamatić (Pisali smo već o ovoj “Zlatnoj ruci”), koji je igrao dva finala u konkurenciji do 17 godina. Pojedinačno se uresio zlatom, dok je u natjecanju mješovitih parova morao nažalost predati finalni ogled zbog ozljede partnerice Ranie Vindiš (BK “Velika Gorica”).
U istoj konkurenciji do 17 godina Patrik Konjuh osvojio je odlično peto mjesto, te Niko Šumić isto tako vrijedno šesto mjesto među 17 natjecatelja.
U ženskoj konkurenciji do 15 godina Lea Burazor osvojila je broncu. U borbi za to odličje pobijedila je klupsku suigračicu Eriku Konjuh. U mješovitim parovima Lea je sa suigračem Lovrom Matovinom osvojila srebro. Izvrstan nastup!

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club

U konkurenciji do 19 godina Marko Janičić također se majstorski probio do dvije medalje. Pojedinačno je osvojio srebrnu, dok je u mješovitim parovima s Erikom Konjuh osvojio brončanu medalju.
Čestitke svima koji su nastupili i dali sve od sebe za svoj Klub. Itekako zapažen nastup Dubrovnika, s berbom medalja. Neka se nastavi!