LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

BADMINTONSKI KLUB “DUBROVNIK” NA PRVENSTVU HRVATSKE DO 17 GODINA Ako vrijedno i naporno radiš (do)nosiš (četiri) medalje

Srebro i tri Bronce!

Čestitke idu osvajačima vrijednih medalja, njihovim trenerima, Klubu, te svima koji su uključeni u rad. Bravo i sretno i nadalje.

O riječi “Medalja” treba dobro i razmisliti, shvatiti da je ona nagrada za trud, rad, znanje, borbu, odricanja i svakako treba naznačiti – i protivnike se puno pita, a na kraju svaki sudionik zaslužuje čestitke, bez obzira je li osvojio medalju ili ne.

Ukoliko medalje počnemo smatrati kao jedino vrijedno postignuće, počet ćemo ih shvaćati kao nešto “normalno”, a i svi drugi vrijedni dosezi (nekad je to i pretposljednje mjesto, pa i sami nastup op.a.) bit će smatrani kao “neki normalan nastup”.

Beach bar Banje – Krovni Pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni Pokrovitelj rubrike Dječji Sport

Badmintonski klub “Dubrovnik” proteklog je vikenda nastupio na Prvenstvu Hrvatske do 17 godina i vratili su se presretni s četiri medalje.

U konkurenciji muških parova Patrik Karamatić i njegov suigrač Kristijan Puljić iz Splita nakon “napetog i užarenog finala” bogatiji su za Srebro i nastavak kontinuiteta sjajnih nastupa.

U konkurenciji mješovitih parova Patrik je osvojio i broncu sa suigračicom Karlom Vuletić.

Podsjetimo, o Patriku smo već i pisali i možete se podsjetiti klikom na sljedeći link, o kakvom sjajnom momku, igraču i razvojnom talentu se radi.

U ženskim parovima Karla Vuletić osvaja drugu brončanu medalju, ovog puta s Erikom Konjuh. Također, Lea Burazor i Marta Dvornik iz Splita ostvarile su jednak uspijeh kao Karla i Erika – “Bronca sjaji poput zvijezda”.

Čestitke svima i puno svega najljepšeg u godinama koji su pred ovim mladim igračima, te pred našim vrijednim Badmintonskim klubom “Dubrovnik”.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *