LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

ATLETSKO PRVENSTVO DALMACIJE ZA LIMAČE I LIMAČICE Uvijek Izvrsni Atletski klub “Dubrovnik”

Bravo za Sve koji su nastupili!

Foto: Facebook stranica AK “Dubrovnik” – Zapratite

Atletski klub “Dubrovnik” nastupio je kao i uvijek s izvrsnim uspjehom na Prvenstvu Dalmacije za Limače i Limačice / Drugo kolo Dalmatinske lige u Zadru.

Ovaj objektivno jako uspješan i poseban Klub kako u očima javnosti, tako i u očima DU Sportiva nastavlja s dugim, dugim kontinuitetom prvenstveno stručnog, predanog i predivnog rada, a zatim dolaze i sjajni rezultati i sreća Djece i Mladih koji su pod okriljem i zastavom AK “Dubrovnik”.

Dvostruka pobjednica Nora Begović s osobnim rezultatima na 60 metara – 9.45 sekundi i u skoku u dalj zona 3.92 m u godištu 2015. i time zasluženo u Dubrovnik nosi dvije zlatne medalje.

Tehnički i taktički s odlično sprovedenim planom i programom kluba za atletsku sezonu 2024. obje discipline je privela do kraja u svoju korist. S izvrsnim rezultatom nastupila je i u štafetnoj utrci 4x100m kao prvi trkač zauzevši četvrto mjesto sa svojom štafetnom ekipom.

Krovni pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni pokrovitelj Dječje rubrike

Anđela Burić (2013.) pobjednica je i osvajačica zlatne medalje na utrci 200 metara s osobnim rezultatom od 31.18, tehnički i taktički utrku je vodila od samoga početka i privela je do kraja bez greške, te ostvarila izvrstan rezultat. Nastupila je i u vortexu zauzevši četvrto mjesto, te u štafeti 4×100 metara trčala je kao drugi trkač i sa svojom štafetnom ekipom zauzela četvrtu poziciju.

Božo Čanić (2013.) godište pobjednik je i osvajač zlatne medalje na 200 metara s razultatom 30.36 sekundi. Također, utrku je tehnički i taktički priveo veoma dobro u svoju korist i ostvario izvrstan rezultat.

Viktor Jančić (2013.) godište osvajač je dva druga mjesta, dvije srebrne medalje sa izvrsnim nastupima na 200 metara sa rezultatom 30.53 sekundi, i skoku u dalj zona 4.30.

Vrijedi napomenuti, ističu u Klubu, da Viktor dolazi i trenira 3 puta tjedno iz Herceg Novog (Crna Gora – gdje je osim što je član Kluba i ima dvojnu registraciju član je i svog matičnog kluba – Atletski Klub Sanja Bar iz Bara, gdje također ostvaruje izvrsne rezultate).

“Viktorova upornost kroz rad red i disciplinu u našem klubu sigurno će ga dovesti do velikih rezultata.” – sjajno i optimistično zaključuju u Klubu.

Katarina Herceg (2014.) osvajačica je drugog mjesta i srebrne medalje u disciplini bacanje Vortex s razultatom od 29.75.

Ostali atletičari koji su ostvarili zapažene rezultate su: Lea Carpuso, Inge Perić, Marta Herceg, Karla Skurić, Lucija Šoš, Nea Ničetić, Zara Vlašić, Vanda Brajević.

Atletski Klub Dubrovnik čestita svim atletičarima na ostvarenim rezultatima, a DU Sportivo se pridružuje i uvijek im želi sreću, radost i puno uspjeha u radu i nastupima!

Krovni Pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni Pokrovitelj Dječje rubrike – Beach Bar BANJE

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *