LOADING

Type to search

Du Sportivo©

100 DANA DU SPORTIVA Najbolje i Najgore…

Može se ipak (nešto) rezimirati…

Oko 365 dana pripreme i evo 100 dana realizacije, više rečeno traženja “prave formule“, a ostajanja u temelju egzistiranja. Pisano afirmirati, podržavati pozitivne vrijednosti, afirmativno kritizirati s isključivo dobrom namjerom, te implementirati i nešto konkretno u društvo, što je razumljivo u domeni dugoročnih ciljeva DU Sportiva.

Krovni pokrovitelj DU Sportiva i “klik” Vas vodi na Meni s oko 80 jela

Prepoznatljiv stil pisanja ništa sam po sebi ne nosi ukoliko izostanu akcije. Prvo što je DU Sportivo konkretno uspio organizirati je susrete djece s poteškoćama u razvoju i djece urednog razvoja.

Temeljna tri cilja portala…

Inkluzija putem isključivo struke, u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom i ostalim potrebnim subjektima djece s poteškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u sport. Mogućnosti i potencijal su ogromni i to zahtijeva uistinu višegodišnji rad od uvjeta do promjene načina razmišljanja svih nas u krajnje plemenitom pravcu.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

Drugi temeljni cilj su djeca i mladi ovog Grada i Društva. Da imaju svoj medij, svoju rubriku koju će čitati i da se ne dogodi da na ovom Portalu išta negativno mogu vidjeti. Naprotiv, da vide korisno i pozitivno i zabavno za njih.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira4K Odsjaj Vašeg Objekta

Nadalje – Zdravlje. Uspostavljena je suradnja s Hrvatskim institutom za istraživanja i edukaciju o mentalnom zdravlju, osnivača professora emeritusa dr.sc. Mira Jakovljevića, najcitiranijeg i najboljeg hrvatskog psihijatra i znanstvenika na tom polju. Ta suradnja izuzetno je vrijedna za sve oboljele i sve zdrave čak, s posebnim naglaskom na prevenciji mentalnog zdravlja, a Institut ima izuzetno vrijedne dosege u znanosti i praksi na tom polju i drugim poljima. Ova suradnja bit će dio druge iduće rubrike Zdravlje, a najvažnije u okrilju iste bit će prevencija zdravlja, kao značajan alat za smanjenje broja smrtnosti u većini najsmrtonosnijih bolesti današnjice.

“Klik” vodi na sponzora DU Sportiva, koji svojim zlatnim rukama KROJI DOSLOVNO SVE

Svega će biti lijepog, trudit ćemo se. Besplatna radionica kreativnog pisanja za djecu, daljnji susreti djece, izdavanje knjige s dječjim radovima “Tisuću Dječjih Radosti”, daljnje širenje divne kulture paraolimpizma i parasporta, uspostava vrijedne rubrike Udruge jer DU Sportivo želi da javnost još bolje vidi i još se bolje upozna s radovima vrijednih udruga s kojim surađujemo (Dva skalina, Zajedno do zdravlja, Down sindrom DNŽ, Udruga multiple skleroze, Udruga distrofičara, Udruga slijepih i slabovidnih, Udruga Lukjernica i Udruga gluhih i nagluhih, Tata i Tata Dubrovnik, Društvo dubrovačkih pisaca)

PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije za Hrvatsko poslovno tržište kreirao je vlastiti Software za olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Najgore? Najgori osjećaj? Jedan čovjek stoji iza DU Sportiva i naravno samo jedan radi više poslova i velika je žal što jednostavno ne možeš ni blizu napisati sve što bi trebalo. To je i razumljivo, jer bilo kojem novom mediju treba makar godina dana da počne stajati na svoje noge, odnosno da se tek počne profilirati i rasti zdravo i razumnom stopom.

Ono što od DU Sportiva neće nitko vidjeti je crna kronika, žutilo, senzacionalizam, negativnost i ostale negativne pojave u medijima.

Djeco, okušajte se slobodno u streljaštvu. Jako je zanimljivo i izazovno. U Klubu Vas radosno očekuju. Možete doći probati, ostati nekoliko puta, pa donijeti odluku. DU Sportivo je uvjeren da će Vam se svidjeti. Za sve informacije, dragi roditelji nazovite na broj mobitela 091/786-4657 (trenerica Žana Bonačić)

Izvrsno nas je pitao kolega i dobro čeljade Boris Njavro na Hrvatskom radiju, radiopostaja Dubrovnik “Kako preživite s takvim načinom rada”…

Nekako, ali slatko i dovoljno, poradi svih onih kojima DU Sportivo možda učini dobro.

Zato hvala mojim Pokroviteljima što omogućuju da DU Sportivo preživi, do uspostave stabilnosti…

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *