LOADING

Type to search

Afirmacija dubrovačkog sporta Dubrovački sport

ZAVRŠNICA MALONOGOMETNOG KUPA HRVATSKE U DUBROVNIKU Četiri dana Spektakla!

Novo Vrijeme (trofeja) za Square…

Naš sportski velikan Square bit će domaćin Završnog turnira kupa Hrvatske! Jedini je dostavio kandidaturu za domaćinstvo Završnog turnira, koja je zaprimljena i prihvaćena. Na radost svih u Klubu i svih nas, ali i klubova koji vole dubrovačku malonogometnu atmosferu i sami boravak u našem Biseru od grada.

Od 01. do 04. ožujka u Gospinom polju, treće domaćinstvo i sjećamo se sa suzom u oku 1998. godine kada je Square preko Pepsi Glame i Splita, tadašnjih velikana, otišao do kraja i osvojio jedini trofej u klupskoj povijesti.

Uz Square članovi “elitne osmorke” su Novo Vrijeme, Stanoinvest Futsal Pula, Olmissum, Futsal Dinamo, Novi Marof, Šibenik 1983 i Brod 035.

U poluvremenu prvenstvenog dvoboja između Futsal Dinama i Squarea u zagrebačkom Domu sportova izvučeni su parovi Četvrtfinala i u “malim futsal lopticama” skrili su se sljedeći parovi:

crofutsal.com

Ždrijeb je predvodio tajnik Komisije za mali nogomet Romeo Čižmešija, uz asistenciju delegata Nenada Stražanca, te predsjednika Dubrovačko-neretvanskog nogometnog saveza Blaža Peza. Termini odigravanja četvrtfinalnih dvoboja bit će objavljeni naknadno.

U “areni lavova” u Gospinom Polju “derbi” je upravo “naš” – Square i Novo Vrijeme. Na ljestvici HMNL izjednačeni s po 23 boda, te su ove sezone u Makarskoj odigrali 4:4. Zanimljivo, nakon ogleda četvrtfinala kupa ova dva kluba sastat će se dva tjedna nakon ponovno u Gospinom polju, u susretu posljednjeg kola ligaškog dijela natjecanja.

Beach Bar DODO – “Klik na Foto” vodi Vas na predivnu internet stranicu

Drugi par je Brod 035 i Stanoinvest Futsal Pula. Osmoplasirani u društvu drugoligaša (dvije pobjede, remi i sedam poraza) i predvodnik elitne kolone.

Futsal Dinamo i Novi Marof – Prvak Hrvatske i trenutno uz Square i Novo Vrijeme dionik druge pozicije na ljestvici i Novi Marof koji ima u drugoligaškoj konkurenciji dvije pobjede i osam poraza, na pretposljednjem mjestu.

Šibenik 1983. i Olmissum – Četvrtoplasirana družina iz grada podno Šubićevca u drugoligaškom natjecanju (devet bodova iza vodeće Rijeke op.a.) i prošlogodišnji finalist Prvenstva i trenutno petoplasirani klub na prvoligaškoj ljestvici, pet bodova iza vodeće Pule.

Kladiti se na nekoga? Nikako. Navijati? Svakako.

Squareu želimo trofej koji su zaslužili kroz sve godine krvavog rada i silne prepoznatljive želje, publici uživanje u istinskom spektaklu. 

Neka pobijedi najbolji, u četiri dana nadmetanja, igre živaca, puno detalja, nužne “Božice sreće” i ono što nitko osim Squarea neće imati – huk s tribina…

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *