LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica HNK Šibenik 1993/94

ZAKAZAN NEPOSTOJEĆI SUSRET ZA NEDJELJU 19.11. Paradoksalna Situacija

Šibeniku zakazali drugoligaški susret ?!

Paradoksalna situacija dogodila se u kalendaru natjecanja. Brižno oko DU Sportiva zamijetilo je u drugoligaškom rasporedu susret zakazan za nedjelju,19.11. u 13.30 sati i to između Zrinjski Osječko 1664. i Šibenika. Zakazana je dakle nepostojeća utakmica u kalendaru.

Krovni pokrovitelj DU Sportiva – “Klik na Foto” vodi Vas na njihov Menu

Naravno, svi znamo da Šibenik uvjerljivo predvodi prvoligašku ljestvicu, te u Europa ligi je na milimetar od prolaska skupine u superjakom društvu, gdje su mu protivnici West Ham, Slavia Prag i Rennes.

Nikako nam nije jasno kako se ova situacija mogla u ikakvoj teoriji dogoditi, te smo poslali nadležnom tijelu HNS-a upit. Međutim, do zaključenja ovog teksta nismo dobili odgovor, što je i razumljivo obzirom na presudne reprezentativne akcije i posljednja dva susreta u skupini koja nas mogu odvesti na EURO, čemu se svi nadamo.

U kadru “Vatrenih” tri su igrača Šibenika: Ante Ivica veznjak, Josip Bulat desni bočni, te je Zlatko Dalić odlučio pozvati i kapetana Milu Petkovića i dati mu po nekim predviđanjima i prednost u sastavu ispred Joška Gvardiola

U Šibeniku se čude, ali naravno znaju da im je sljedeći susret u nedjelju 26.11. na Šubićevcu protiv Rijeke, te četiri dana kasnije gostuju u Londonu kod West Hama.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *