LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

UGLEDNA DUBROVAČKA TVRTKA FRENDY Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

To mogu samo ljudi dobrog, zlatnog srca…

Ugledna dubrovačka tvrtka Frendy postala je Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu! Ne moramo objašnjavati koliko je to vrijedna rubrika, koja promiče najljepše vrijednosti parasporta i paraolimpizma.

Greška bi bila da napišemo – “Ne moramo objašnjavati tko je Frendy u našem Gradu“. Uvijek treba promicati dobrotu. Frendy i njezin vlasnik gospar Vido Matić mnoge, mnoge pomažu. I uistinu je to jedan “Centar Dobrote“, uz činjenicu da posjeduju sjajan asortiman građevinskog materijala, gdje naše građevinske tvrtke i običan čovjek može naći sve, u obiteljskoj atmosferi, lica koja svi znaju.

I eto, gospar Vido Matić po tko zna koji put pokazao je veliko srce i postao Zlatni Pokrovitelj ove predivne rubrike, u kojoj pišemo i o nastupima hrvatskih parasportaša na ogromnoj međunarodnoj pozornici, te na našoj hrvatskoj. Njihovi sjajni pothvati oduševljavaju cijeli svijet. Parasport je izuzetno razvijen u svijetu, te u Hrvatskoj, pod krovom naše ugledne i uzorne institucije Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Zahvaljujemo se gosparu Vidu Matiću od srca i njegovoj tvrtki Frendy i svim divnim djelatnicima koji omogućuju uzoran i uspješan rad naše Zlatne dubrovačke tvrtke – Zlatnog pokrovitelja rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *