LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

TATA JE TATA – PODRŽIMO NAŠEG MARIJA (SVE INFO) Ispred nas je još jedna velika akcija…

Dragi Svi…

Ispred nas je još jedna velika akcija za jednog dragog dječaka iz Konavala, gdje trebamo pomoć svih vas dobri ljudi – prenosimo objavu iz udruge Tata je Tata
Marijo Božinović je zaista posebno dijete koje živi sa mišićnom distrofijom i nepokretan je, uz puno drugih zdrastvenih problema koji mu se provlače kroz život, pri čemu treba cijelodnevnu brigu.
Marijo nema jednaku priliku kao svoji vršnjaci da bezbrižno igra nogomet po konavoskim ledinama, da se kupa na Vapini, Penđi i Pasjači sa svojom ekipom. Unatoč tome, Marijo je nasmijan, veseo i optimističan.
Od Marijove razrednice i asistentice u nastavi (zbog svih zdrastvenih i tehničkih poteškoća često pohađa on- line nastavu) dobijamo samo riječi hvale za njegovu volju, trud i ustrajnost unatoč svemu, što nas je dodatno motiviralo da podržimo obitelj Božinović, koja je pokrenula akciju i molila našu grupu za pomoć i podršku.
Kat kuće na kojem žive je sa puno skala i apsolutno je neadekvatan za njegove potrebe, tako da ga majka treba fizički prenositi do WC-a dok je tata na poslu, uz puno dodatnih poteškoća s kojima se suočavaju, a s čime vas ne želimo dodatno opterećivati.
Ovoj obitelji koja zaista predano brine o Mariju, olakšao bi se život kad bi mogli imati poseban WC i sobu koju namjeravaju napraviti u odvojenom i posebnom objektu – ruševna kuća, koja je naslonjen na postojeću kuću u kojoj trenutno žive (tata se razumije u građevinu tako da bi većinu toga sam napravio) jer je u postojećem neizvedivo, što oni bez pomoći svih nas ne mogu sami.
Na taj način Marijo bi mogao s kolicima ulaziti u sobu i na WC s čime bi mu olakšali život, ali i njegovoj obitelji koja treba podršku svih nas.
Akcija će trajati iduća dva tjedna a vaše donacije možete uplatiti izravno na njegov račun koji je obitelj otvorila za ovu svrhu:
Mario Božinović
HPB HR7123900013222507082 – ukoliko vam traži model, upišite 99. U opisu napišite “Donacija za Marija”.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja, želite pomoći na neki drugi način ovoj obitelji da olakšamo život našem malom heroju, ovo je kontakt mame Paule – 091 583 9597 i tate Tomislava – 091 897 3614, dok je adresa obitelji : Gruda 90, 20215 Gruda.
Podržimo našeg Marija da lakše brodi nemirnim morem života koje mu je odredila sudbina.
Uplatite, podijelite status, podržimo Marija!
Hvala vam dobri ljudi, hvala od srca.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *