LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

TATA JE TATA DUBROVNIK Božić je uz Tate cijelu godinu

Bravo do Neba – Tate!

Objava: Facebok Stranica Tata je Tata Dubrovnik

Puno je akcija iza nas u protekla dva mjeseca, tako da vas kao i uvijek želimo informirati o našem radu, da znate kako vaše donacije idu na prave adrese i onima koji zaista pomoć trebaju. Nekoliko puta smo uplatili za obitelji u teškoj socio-ekonomskoj situaciji, za potrebe lječenja jednog člana obitelji, kojega smo i osobno vozili u bolnicu.

Iskreno i posebno bi se zahvalili gosparu Pavu Lučiću iz Župe na doniranom autu koji je poklonjen jednom samohranom ocu. Hvala Pavo ljudino naša!

Iza nas je uspješno odrađena akcija za obitelj Hasan i malog Lukasa gdje je obitelj skupila dovoljno za potrebe stolice za školski prijevoz, za daljnje lječenje i druga pomagala koja naš Lukas treba. Veliko Vam hvala u ime našeg Lukija još jednom.

Akcija za Luciju još uvijek traje, i o ovoj najvećoj humanitarnoj akciji koju ćemo u dogovoru sa obitelji Tevšić kroz koji dan privoditi kraju, obavijestiti ćemo vas naknadno. Za Luciju ćemo iscrpiti sve moguće zahvale koje postoje.

Najnovije za Luciju možete pročitati ovdje

Sva uplaćena sredstva i za Lukasa i za Luciju, idu izravno na račun njihovih obitelji (mi smo samo bili medij podrške ovim obiteljima) za potrebe daljnjeg lječenja, terapija i raznih zaista preskupih pomagala koje ovo dvoje naših malih anđela trebaju. Veliko Vam hvala na nevjerojatnoj podršci.

Upravo je završena još jedna velika uspješna Božićna akcija gdje smo ove godine osigurali ogromne spenze za osam obitelji u teškoj socio-ekonomskoj situaciji koje su uključivale higijenske potrepštine, prehrambene namirnice, meso, voće i povrće dostatne za idućih mjesec dana za obitelji, ali smo isto tako kupili i neke tehničke uređaje koji su im trebale.

Naša je pomoć išla od Primorja, preko Grada pa sve do Konavala. Kupovali smo poklone, odjeću i obuću za preko dvadeset djece kojima smo s ponosom možemo reći, osigurali dostojan Božić.

Naša udruga je kao i svake godine razveselila poklonima i donacijama desetke korisnika Centra za rehabilitaciju Josipovac, koje svake godine tradicionalno posjećujemo, kao i udrugu za osobe intelektualnim teškoćama Rina Mašera i djecu Dječjeg doma Maslina. Veselja i smijeha nije nedostajalo ni ove godine. Još jedna uspješna akcija Božić prije Božića je iza nas.

Ukoliko želite podržati naš rad ili postati dio naše udruge, možete uplatiti na račun HPB HR8823900011101366357 (naziv klijenta: Humanitarna udruga Tata je Tata Dubrovnik) ili možete uplatiti izravno preko ponuđenog koda (Na FB Stranici Tata je Tata op.a.)

Hvala vam svima na podršci dragi ljudi, vi ste kao i vazda naš glavni „forte“.

Hvala Vam na tome. Hvala na svakom euru. Hvala na svim onim porukama podrške i lijepim riječima. Hvala svim dubrovačkim medijima na velikoj podršci, bez vas ne bi nikada uspjeli.

Hvala što će se ova naša priča i dalje pisati, zahvaljujući svima vama. Hvala što nam vjerujete posebno u vremenima kada je povjerenje u dobro poljuljano. Vi ste nada za bolje sutra.

Tata je Tata – Dubrovnik 🙂

DU Sportivo također zahvaljuje Tatama i želi im i u budućnosti najveći mogući zamislivi uspjeh u pomaganju svih potrebitih. I svako dobro njima i njihovim obiteljima!

“Klik” na Fotografiju vodi Vas direktno na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *