LOADING

Type to search

Dječji sport Dubrovački sport Natjecanja Natjecanja

TAEKWAN-DO “Sharksi” izronili 26 medalja na Prvenstvu Hrvatske u Novalji

S 26 osvojenih medalja “Sharksi” su četvrti u Hrvatskoj!

Taekwon-do klub “Shark” postigao je rezultat vrijedan divljenja proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u Novalji osvojivši čak 26 medalja (!) i tako pokazao da su vrhunski klub u kojem se zdravo i stručno radi.

Naše “Sharkse” ponosno je predstavljao 31 natjecatelj i svakako je potrebno istaknuti da su osvojili / pošteno zaradili visoko četvrto mjesto u ukupnom poretku od 17 klubova koji su nastupili u državnoj konkurenciji. Osam natjecatelja okitilo se “zlatom dijamantnog sjaja” – Nina Vukanović, Andrija Memunić, Iris Radulj, Karmen Tapalović, Roza Bukvić, Lea Katarina Capurso, Lucija Mršić i Laura Obad. Roza Bukvić osvojila je pokal za najbolju kadetkinju Prvenstva.

Zadivljujuće Facebook i Instagram platforme krovnog pokrovitelja DU Sportiva Banje Beach restaurant, lounge & club, istinskog prijatelja djece.

Pogledajmo sažetak ovog dosega, koji je kruna mukotrpnog treniranja, odricanja, odličnog rada u Klubu.

Sandro Čikato – bronca forme
Andrija Memunić – zlato forme
Paola Jančić – bronca forme
Iris Radulj – zlato borbe
Lucija Mršić – zlato forme i bronca Borbe
Ammar Mujdžić – bronca forme
Nikola Tomić – bronca forme i srebro borbe
Ela Kusalo – bronca forme
Klara Radulj – bronca borbe
Gabriela Vidoš – srebro forme
Lea Katarina Capurso – zlato borbe
Roza Bukvić – zlato forme i bronca borbe
Sara Begić – srebro forme
Iris Sršen – bronca forme
Ana Vukanović – srebro borbe
Petra Vitasović – srebro forme
Viktoria Benković – bronca borbe
Dora Vicelić – srebro forme i bronca borbe
Laura Obad – zlato borbe i bronca forme
Karmen Tapalović – zlato forme
Nina Vukanović – zlato borbe
Stjepan Vujnović – bronca forme

Nisu se okitili medaljom, ali bodrili su svoje kolege i dali sve od sebe u svojim nastupima i svakako im treba od srca čestitati: Luči Popara , Maroje Capurso, Antun Kresić, Orsat Karužić , Orsat Sarić,Lucijana Tapalović, Mak Plamen Burđelez, Nika Stahor ,Dora Stahor.

Takwan-do klub Shark nastavlja s radom zasigurno još jače, osokoljeni uistinu rezultatom koji je toliko dragocjen da ga sigurno svi mi nismo ni svjesni. Nismo u koži svih onih u Klubu koji daju sve od sebe, muče se s financijama, terminima treniranja i drugim teškoćama. Nismo u koži vrijednih natjecatelja koji znaju koliko je znoja poteklo i čega su sve odrekli za ovaj rezultat.

Zapratite “Sharkse” na njihovoj Facebook stranici 

Nismo “Sharksi”, ali moramo se staviti u njihovu kožu i pomoći kako tko može, kao što pomažu sponzori Kluba i sami roditelji djece. Nikako “26 medalja” s državnog prvenstva ne smije proći kao “tek jedan rezultat” i “nešto normalno”…