LOADING

Type to search

Amaterska natjecanja Dubrovački sport

ČOKOLIGA Na “Malom Wembleyu” u Čokolinu

Pipl must trust us “potkačili nogu” lideru Lapadssonsima

Na “Malom Wembleyu” odigralo se 15. kolo Čokolige. Male barice se tresu od razornih udaraca, igrači su na svakom kvadratnom centimetru terena, dok su ovacije također neizbježne.

Celtic bar Belfast šest puta proparao je mrežu Caffe bara Olloa, nakon 2:2 uslijedila su četiri tajfunska pogotka za vrijednu pobjedu nad supranikom s kojim su bili poravnati prije početnog udarca s centra.

U ogledu Crvene funjestre i Crvenog patuljka “zacrvenilo se” Patuljcima i to tri puta dok su vadili loptu iz svoje mreže, te je sada Crvena funjestra pet koraka na tablici ispred njih.

Posjetite Facebook stranicu Čokolige Dubrovnik i budite uvijek u tijeku

Pipl must trust us iznenadio je lidera. Šesti na ljestvici nije se prepao i u tijesnom ogledu slavio je 2:1 i tako zakomplicirao borbu za prvo mjesto. Lapadssonsi su sada samo bod ispred svog upornog pratitelja.

Iskoristili su Rekreativci taj kiks i pomeli s terena Stora 7:2, za daljnju i još veću neizvjesnost.

Sljedeće kolo donosi također uzbudljive oglede i nekim momčadima mala barica uistinu nije – mala. Tko će im se priključiti saznajte i posjetite Mali Wembley u izvrsnom nogometu na malih barica i ugodnom druženju ekipe koja s uživanjem redovito igra i sve vode po uzoru na vrhunski organizirana natjecanja. Kapa do poda…