LOADING

Type to search

Dječji sport

STOTI TEKST RUBRIKE BROJ 1 DU SPORTIVA Uz zahvale Pokrovitelju rubrike – Beach Bar Banje

Rubrika broj 1 DU Sportiva!

Čim krenete listati DU Sportivo odmah se naravno otvara prva rubrika. Kod DU Sportiva to je Dječja rubrika.

Ona će se sukladno kapacitetima našeg Portala širiti i širit će se i podrubrike koje će vjerujemo biti značajne za naše najveće blago – Djecu.

Krovni Pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni Pokrovitelj Dječje rubrike. “Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu

Uz uključivanje Djece s teškoćama u razvoju u sport, misija da Djeca imaju još jedan svoj kutak tinjala je u samim začecima “crtanja portala“. To su bile polazne točke, uz rubriku Hrvatskog paraolimpijskog odbora.

Bile su to prve zabilješke…

Vremenom će se stvoriti za Djecu šira, pa i široka baza za čitanje samo lijepih stvari, njihovih sportskih doživljaja, uz sve relevantno što možemo obuhvatiti da imaju još malo i još negdje zdravog sadržaja za sebe.

Prva osoba koja je prepoznala i ovu rubriku (posebno ovu op.a.) je gospodin Ile Topuzović i njegov Beach Bar Banje Zlatni je pokrovitelj ove predivne rubrike i Krovni pokrovitelj Portala i DU Sportivo mu se i ovim putem zahvaljuje.

Kada i naraste sadržaj i stekne se još potrebnih preduvjeta, dodatnih platformi, još malo kapaciteta našeg Portala – uvjereni smo da će naša Djeca dobiti još dodatne radosti.

I još bogatiji, njihov mali, zdravi kut, na DU Sportivu…

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *