LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica HNK Šibenik 1993/94

“SRETAN BOŽIĆ I NASTAVITE NAS JOŠ JAČE PRATITI” Božićna čestitka pristigla na adresu DU Sportiva

“U duhu Radosti, Uspijeha…”

Iz Nogometnog kluba Šibenik u redakciju DU Sportiva pristigla je srdačna i topla Božićna čestitka, uz potpise igrača prve momčadi.

Jesenski prvak Hrvatske i Klub koji je izborio Osminu finala Europske lige i dvomeč s Benficom (prvi susret 7. ožujka u Lisabonu, uzvrat 14. ožujka u Šibeniku) želi sve najbolje DU Sportivu i zahvaljuje na uspješnoj suradnji.

Potpisnici – Gojko Mrčela, Josip Bulat, Ante Šunjić, Mile Petković (C), Ivica Putnik, Xevdet Muriqi, Ante Ivica, Anel Karabeg, Klaudio Vuković, Mate Baturina, Ylli Shehu

Čestitku prenosimo u cijelosti:

“U ime cijele obitelji HNK Šibenik želimo Vam Sretan Božić i Sretnu i Uspješnu 2024. godinu. Zahvaljujemo se što ste jedan od medija koji na iznimno predan i profesionalan način prati naš put kroz hrvatska i europska natjecanja.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da budete s nama u Lisabonu 7. ožujka, gdje se ispisuje važna stranica povijesti našeg Kluba.

U tom duhu radosti, uspijeha za sve, zajedništva, pozdravlja Vas i želi sve najbolje Uprava kluba, igrači na čelu s trenerom Ivicom Matkovićem, sve uzrasne kategorije omladinskog pogona, djelatnici kluba i cijela obitelj HNK “Šibenik”.

Goran Pauk

Predsjednik HNK “Šibenik”

Zahvaljujemo se našem omiljenom Klubu, kojeg pratimo kroz rubriku Fan & Fun Zona Šica.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *