LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

SQUARE U OSIJEKU PO POLUFINALE DOIGRAVANJA Danas oko 21.30 iščekujemo Dobre vijesti

Sretno “Bijesni Psi”!

Danas i sutra igraju se drugi susreti Doigravanja u kojima poraženi iz prvih susreta, a u sva četiri poražena su lošije plasirani i traže svoju priliku da pobjedom dođu do trećeg odlučujećeg susreta (Novo Vrijeme, Torcida, Crnica, Osijek op.a.).

Sportski itekako ima to podlogu, do posljednje sekunde ikakvog natjecanja vjerovati i također stoji da su prognoze uvijek bile “sklizak teren”, ali ipak treba podvući kako je težak zadatak pobijediti u dva preostala susreta i izboriti polufinale.

Danas se igraju tri susreta: Osijek – Square (20.00), Torcida – Futsal Dinamo (19.00) i Novo Vrijeme – Olmissum (19.15). Sutra igraju Crnica – Stanoinvest Futsal Pula (20.15).

“Klik na Foto” vodi Vas na Predivnu Internet stranicu Beach bara Dodo

Square je izraženi favorit u Osijeku, iako su svjesni da treba biti na oprezu u svakom trenutku dvoboja. Pobjeda na gostujućem terenu i 2:0 prolaz svakako bi dali i dodatno samopouzdanje i vjetar u leđa prije starta polufinala gdje će prvi susret igrati u grotlu Gospinog polja, te eventualni treći.

Ali, prije toga – Osijek i s mirom i čvrstinom sa zbijenim redovima obračunati se s njima u 40 dugih minuta.

Oko 21.30 danas iščekujemo dobre vijesti i s mislima smo uz našu momčad, čiji naslov prvaka bi izazvao slavlje rijetko viđenih razmjera u našem Gradu…

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *