LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

SQUARE – OSIJEK, 20.10 SATI, GOSPINO POLJE Pobodrimo “Bijesne Pse” sve jače i glasnije

U Maratonu presudan može biti svaki metar…

Šesto kolo SuperSport HMNL donosi kao i uvijek pet zanimljivih ogleda. Da, svih pet – uvijek. Toliko je izjednačeno natjecanje i izaziva veliku pozornost, što je i logično.

“Klik na Foto” vodi na Internet stranicu Pokrovitelja DU Sportiva – Beach Bar DODO

U svemu tome naš Square, jedan od sinonima za hrvatski futsal, plovi izuzetno dobro. Atmosferu nije naravno narušio poraz od Olmissuma, jer u sportu ne postoje samo pobjede i nedlučeni rezultati, postoji u svemu tome i protivnik, te i porazi. Ne želimo ovu konstataciju pretvoriti u floskulu, kojima nismo ni skloni.

Danas se igraju tri susreta. Square u 20.10 dočekuje Osijek i nužna je podrška publike i u psihološko puno težim susretima i u ovakvim gdje protivnik ruku na srce nije atraktivan kao Futsal Dinamo ili Olmissum, vidi se vjernost navijača, koji su uvijek odani Squareu. I zato je poseban klub, između svega ostalog.

Ostala dva današnja susreta su: Futsal Dinamo – Uspinjača Gimka (18.15) i Stanoinvest Futsal Pula – Novo Vrijeme (18.00). Sutra igraju: Olmissum – Crnica (20.00) i Torcida – Vrgorac (20.00).

Kako i u Squareu ističu jednoglasno – Prvenstvo je dugo, maratonsko i svaki susret, svaki bod, svaki gol, svaka pogreška – mogu biti presudni na kraju. U svemu tome važan je kontinuitet dobrih igara, koji proizlazi iz dosta složenih strategija stručnog strožera i igrača, te brojnih parametara.

Square je oduvijek bio poznat po “borbenosti iznad granica”

Svaki klub treba podržati. Lako je biti vjeran u dobru, ali isto tako treba vjernost prakticirati i ako je klub “na dnu neke osme lige”, o čemu smo već pisali.

Sretno “Bijesni Psi“, kako ih voli zvati DU Sportivo.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *