LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

SPEKTAKL I DERBI 11. KOLA FAVBET HMNL “Prvi na Prvog” – Square u Gospinom polju na Pulu

“Bijesni Psi” jurišaju na Tron

Jedanaesta postaja izuzetno zahtjevnog “prvenstvenog križnog puta“, u zasigurno najuzbudljivijem hrvatskom prvoligaškom natjecanju – “Prvi na Prvog“.

Square “pjesmom i cvijećem” dočekuje svog “suputnika” na prvoj poziciji Stanoinvest Futsal Pulu, od 20 sati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju i naravno s pravom očekuje da goste isprati praznih ruku i ugrabi samostalnu prvu poziciju na ljestvici, sedam kola prije kraja ligaškog dijela natjecanja.

“Klik na Foto” vodi Vas na Predivnu Internet stranicu Beach bara Dodo

Oba takmaca zasada su prosuli po sedam bodova (imaju po 77% bodovnog učinka), Pula ima bolju pogodak razliku (47:26 / 36:23), u prvom međusobnom ogledu u Puli slavio je Square 4:2, te u posljednjih pet prvenstvenih ogleda oboje imaju po četiri pobjede i jedan neodlučen rezultat.

Vjerni pratitelji Futsal Dinamo i Olmissum imaju tri, odnosno pet bodova manje od sudionika današnjeg derbija.

Prošlogodišnji slavljenik na kraju ligaškog dijela natjecanja Novo vrijeme imao je na kraju 37 bodova, dok je Square imao 31 (podjela druge pozicije, ali treći po kriterijima op.a.). Na dobrom je Square putu da prestigne prošlogodišnji učinak, s tim da je razlika naravno da je u itekako ozbiljnoj borbi za prvu poziciju, koja nosi privilegije domaćeg terena u doigravanju.

Raspored Squarea u posljednjih sedam kola: Futsal Dinamo (Zagreb), Torcida (Dubrovnik), Olmissum (Omiš), Osijek (Osijek), Vrgorac (Dubrovnik), Uspinjača (Zagreb), Novo Vrijeme (Dubrovnik)

www.sofascore.com

U grotlu Gospinog polja Square je favorit protiv doslovno svakoga što je istaknuo i Ivan Tomšić, pomoćni i kondicijski trener – “Square je na domaćem terenu izraziti favorit protiv bilo koje ekipe“.

Cijelu izjavu Ivana Tomšića, čije su zasluge za Squareov ovogodišnji dodatni uzlet iznimne, pogledajte na sljedećem linku

Što na kraju reći, nego pozvati navijače da podrže našeg Squarea u ovom izuzetno zahtjevnom i napetom natjecanju, već danas neka se do kraja popune tribine.

Beach Bar DODO – Perfekcija

Daleko je kraj, osam susreta do kraja ligaškog dijela, te nadamo se i četvrtfinale i polufinale i finale doigravanja za Square – sa zlatnim medaljama oko vrata i pokalom prvaka.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up