LOADING

Type to search

DU Sportivo Reportaže Du Sportivo©

REPORTAŽA S KONCERTA ŽELJKA BEBEKA U CC REVELIN Svevremenski hitovi još odjekuju

Do nove Prigode…

Za Festu Svetog Vlaha u dubrovačkom klubu Revelin legendardni Željko Bebek zapalio je atmosferu i održao koncert za pamćenje. Jedan od najpopularnijih pjevača i jedan od najoriginalnijih glasova ovih prostora izveo je svoje najveće hitove ‘Selma’, ‘Da je sreće bilo‘, ‘Tijana‘, ‘Gdje sam bio s kim sam pio‘, ‘Sanjao sam noćas da te nemam‘ i mnoge druge.

Fotografije: Lara Culović i Dino Avdić

Još jedan nezaboravan koncert u CC Revelin, kojeg će publika pamtiti i svaki put kad negdje čuju taktove Bebekove pjesme, sjetit će se koliko je bila posebna izvedba u Revelinu.

Prepuna “stoljetna pozornica”, nabijena pozitivnom energijom, emocijom, zanosom i “hit do hita uglas sa Željkom Bebekom”. Čarobno!

Koncert je kao i uvijek dočekan puštanjem vrhunski izabrane glazbe, dok su pristizali gosti vidno uzbuđeni, jer znaju tko se penje na pozornicu. Znaju da ih čeka zvijezda ovih prostora, koja je u svojih 50 godina karijere zabilježila brojne hitove, uz njegov prepoznatljiv stil na koncertima.

Reportažu iz CC Revelin omogućuje BRUŠKIN “8K Čišćenje i Održavanje” svih vrsta objekata – 091/60-38-910 

Njegova glazba je spoj rocka, popa, folka i turbo folka i jedan je od rijetkih izvođača koji je uspio spojiti te različite žanrove i stvoriti svoj prepoznatljiv stil.

I dalje izuzetno snažan glas, pun varijacija, zavodljive rutine kojoj se jednostavno moraš diviti.

Vrlo melodično i ritmično, sasvim jedna unikatna dimenzija, s tekstovima prepunih ljubavi, ali i humora i životnih mudrosti.

Sjajno odmjeren i izbalansiran repertoar, od dinamičnih izvedbi, do laganijih, tako da je “plesna pozornica” bila svakom daljnom izvedbom “pogođena” novim impulsom.

Uz činjenicu da Revelin pruža uistinu spektakularno ozvučenje i vizualno perfektan dojam, imaš osjećaj da uistinu i jesi u jednom od najboljih svjetskih klubova (TOP 100 svjetskih klubova, prema izboru “World’s 100 best clubs, 43. pozicija op.a.).

Spektakularan je Website Culture Cluba Revelin, kao i dinamične i izuzetno kreativne društvene mreže po najvišim svjetskim standardima – Facebook / Instagram / YouTube

Uveličana je Festa svetog Vlaha i ovim vrhunskim koncertom, nakon “dana svih dana” u Dubrovniku, u večeri koja se teško zaboravlja i da je kojim slučajem i sutradan u Revelinu nastupao Željko Bebek, i više smo nego uvjereni da bi opet sve bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.

U Revelinu znaju ukus publike, uvijek birana imena, uvijek u pravom tajmingu, uvijek uvijeno u najljepše ruho spektakla i na vrhovima profesionalizma, sve s ciljem da ponude “best of the best” i time njihovo mjesto u vrhu svjetskih klubova potpuno je zasluženo.

Sljedeće veliko ime koje dolazi je Željko Samardžić.

Uživajte u Fotogaleriji i pogledajte tko je sve “odletio u orbitu” na koncertu Željka Bebeka.

 

 

 

 

 

 

Reportažu iz CC Revelin omogućuje BRUŠKIN “8K Čišćenje i Održavanje” svih vrsta objekata – 091/60-38-910 

 

 

 

 

 

 

 

Do neke nove prigode iz Revelina – Laku noć Svirači…

Tags:

You Might also Like