LOADING

Type to search

Dječji sport

RADOSNI POZIV DJECI IZ STRELJAČKOG DRUŠTVA DRAGOVOLJAC Slobodno dođite nekoliko puta…

Iznimno zanimljiv i kompleksan sport u kojeg se lako zaljubiti…

Djeco, okušajte se slobodno u streljaštvu. Jako je zanimljivo i izazovno. U Klubu Vas radosno očekuju. Možete doći probati, ostati nekoliko puta, pa donijeti odluku. DU Sportivo je uvjeren da će Vam se svidjeti. Za sve informacije, dragi roditelji nazovite na broj mobitela 091/786-4657 (trenerica Žana Bonačić).

Streljačko društvo “Dragovoljac” osnovano je 2011. godine. Cilj je bio i ostao podučavanje i razvoj streljačkog sporta među djecom i mladima.

Smješteni su u prostorima skloništa u Novoj Mokošici. Treneri i vodstvo kluba imaju višegodišnje iskustvo bavljenja streljačkim sportom i svi su volonteri. Tijekom godina uređivao se prostor i nabavljala oprema i oružje. Dragovoljac sada raspolaže s više serijskih pušaka, standard puškama i standard pištoljima, te nekoliko kompleta odijela, cipela i rukavica i bocama sa zrakom za punjenje ampula, te teretanom.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

Za polaznike Omladinske škole Dragovoljac tu su i društvene igre, prostor za druženje, stol za stolni tenis, za stariju djecu pikado i još mnogo toga.

Nepotrebno je bilo što nadodati ovome ispod. Time ćemo i završiti poziv – eto kako se za djecu brinu u Dragovoljcu

“Brinemo i kako su djeca u školi. Nerijetko organiziramo kada dijete ima nekih problema s određenim predmetom i nisu u mogućnosti za platiti repeticije mi im pomognemo u učenju. Netko je od nas dobar u fizici, netko u matematici, hrvatskom, engleskom…”