LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

PRVENSTVO DALMACIJE U MALOJ ODBOJCI I MINI ODBOJCI Veliki Uspjeh župskog odbojkaškog kluba!

Pehari, Medalje, Plasman na Državno prvenstvo u Zadru

Proteklog vikenda se u dvorani na Mljekari i na Grudi igralo Prvenstvo Dalmacije u maloj odbojci (U-13) – djevojčice 13 godina i mlađe, te u mini odbojci (U-11) – djevojčice 11 godina i mlađe. Organizatori su bili OS DNŽ, ŽOK Župa dubrovačka i ŽOK Dubrovnik.

Sudjelovalo je 15 klubova sa 23 ekipe u dvoje kategorije i sa gotovo 350 natjecateljica. U subotu prvog dana natjecanja igrala se mala odbojka. Prvak Dalmacije postala je ekipa OK Brda koja je u finalu pobijedila ŽOK Trogir rezultatom 2:1 u setovima. Župske odbojkašice nakon što su bile druge u grupi u četvrtfinalu izgubile od OK Gusar iz Omiša rezultatom 2:1 u setovima.

U nedjelju se igrala mini odbojka. Djevojčice župskog kluba u grupi su u 1.kolu izgubile od ŽOK Trogir 3:0 u setovima, a zatim redom pobjeđivale OK Marina Kaštela, ŽOK Sinj i OK Vodice, sve rezultatom 3:0.

Krovni Pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni Pokrovitelj Dječje rubrike – Beach Bar BANJE

U polufinalu su pobijedile OK Gusar iz Omiša rezultatom 2:0, a u finalu OK Brda također sa rezultatom 2:0 u setovima. Veselje je moglo početi. Pehari, medalje, plasman na Državno prvenstvo u Zadru, veliki uspjeh župskog odbojkaškog kluba.

Čestitke malim župskim odbojkašica i trenerici Katarini Nardelli

Iz kluba se zahvaljuju svim trenerima i trenericama u klubu, starijim odbojkašicama koje su pomogle kao kvalificirane sutkinje, zapisničarke i drugima koji su pomogli na bilo koji način na odlično organiziranom prvenstvu Dalmacije.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *