LOADING

Type to search

Tata je Tata Dubrovnik Udruge

“PRIJAVI SE I TI POMOZI NAŠEM MARKIŠI DA LAKŠE KORAČA KROZ ŽIVOT” Stradun u Plavom 28. travnja

Mali dubrovački Heroj!

S Facebook stranice udruge Tata je Tata, koja je uistinu “Anđeo Potrebitih”, stiže nam prekrasna najava i prenosimo je kao i uvijek u cijelosti i svim srcem i DU Sportivo podržava ovu najavljenu erupciju dobrote i pozdravlja malog dubrovačkog Heroja i njegovu obitelj.

Marko kojemu smo mi kao grupa već pomagali. Marko je veseli i razigrani dječak, ali ujedno i dječak s iznimno rijetkom dijagnozom parcijalne trisomije 18 (Edwardsov sindrom) i monosomije 12, genetičkih poremećaja koji sa sobom nose niz malformacija i poteškoća.

Kao stopostotnom invalidu koji ne govori i ovisan je o respiratoru, Marku je potrebna 24-satna njega, a kako kod ovakvih dijagnoza ne postoji specifičan tretman liječenja, već se kroz kontinuirano praćenje stanja određuju individualizirane terapije, roditelji s Markom žive u stalnoj neizvjesnosti, nastojeći mu pritom osigurati što bolju skrb i kvalitetu života.

Zato će veliko srce Dubrovnika ove godine zakucati upravo za ovog malog dubrovačkog heroja i njegovu obitelj i sa željom da petkilometarskom utrkom skupi sredstva koja će im pomoći u daljnjem liječenju.

Prijavi se i ti i pomozimo našem Markiši da lakše korača kroz život koji mu je namjenio teži put.

Prijave za utrku i više informacija o Du Motionu potražite na službenoj stranici.

28.4. svi zajedno obojimo Stradun u plavo – za našeg Marka!” – stoji u objavi udruge Tata je Tata.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *