LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

POLUFINALNI SUDAR DIVOVA VEČERAS U GOSPINOM POLJU Square prema prvom Naslovu, s druge strane Olmissum

Jedan, Dva, Tri…

Squareov naslov nebeska je želja svih u Klubu, svih navijača, ali i mnogih koji simpatiziraju naše malonogometaše diljem Hrvatske

Tko prije tri pobjede u polufinalu Prvenstva Hrvatske – novost je u ovogodišnjem izdanju Doigravanja. Square na Olmissum i Stanoinvest Futsal Pula na Futsal Dinamo. Tri koraka – tri pobjede traže se za ulazak u veliko finale.

Prvi put Square kreće s broja jedan i ima prednost domaćeg terena u svakom dijelu Doigravanja. Osijek su već (sigurno) preskočili u četvrtfinalu, a sada je na redu zbilja neugodna i jako kvalitetna momčad iz Omiša.

Ni jasan pogled u kristalnu kuglu vjerojatno ne bi dao odgovor tko će iz dva polufinala u finale, gledajući brojne aspekte po kojima možemo uspoređivati protivnike.

Gastro Pub Dubrovnik“Klik na Foto” vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu

Ono što je jasno da svatko svoju računicu ima, a Squareova je pobijediti danas u 19 sati, te u nedjelju u 20.30 i s 2:0 otići u prelijep dalmatinski gradić, puno puno mirnije na jedan ili dva gostujuća ogleda i to s tri meč lopte u džepu.

Nakon reprezentativnog uspjeha kojeg je cijela Hrvatska dočekala s ushićenjem, gdje su sudjelovali i naši Zoran Primić, Maro Đuraš i Marko Kuraja, te Olmissumovi Kustura, Jurlina i Sekulić možemo ustvrditi da ćemo gledati pravu poslasticu za prepunu Dvoranu, ali i zasigurno velik TV auditorij.

Squareov naslov nebeska je želja svih u Klubu, svih navijača, ali i mnogih koji simpatiziraju naše malonogometaše diljem Hrvatske

Jedan, Dva, Tri – korak po korak. Prvi ogled je u fokusu svih kako i treba biti i “Bijesni Psi” kako ih zove DU Sportivo maksimalno su spremni da zakorače u prednost 1:0, koja tada nosi dodatni pritisak na Olmissum u drugom ogledu u nedjelju.

Redovi su maksimalno zbijeni, svi dišu kao jedan, skupa s krcatom Dvoranom, skupa sa podrškom koju osjećaju u svakoj gradskoj uličici.

Pametno, isplanirano do detalja, uigrano, energično, sa spremnošću na sve što se može dogoditi tijekom ovakve kvalitete susreta i ovakve zahtijevnosti, što nosi ogromnu količinu parametara.

Jedna stativa, jedna obrana vratara, jedna greška, ili pak trunčica sreće – sve to može presuditi. 

Beach Bar DODO“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu

U takvim prilikama na parketu su s obje strane junaci, naučeni na enorman pritisak.

Puno sreće Squareu – neka bude vikend za pamćenje i da na virtualnom semaforu zasvijetli 2:0, prije ogleda u Omišu.

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *