LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

POLUFINALE DOIGRAVANJA “SUPERSPORT” 1. HMNL Cijela dubrovačka javnost uz Square!

“Oče, neka idu dignuta čela…”

Domaćin se uzda prirodno i razumno u sve svoje adute, ali DU Sportivo je uoči početka doigravanja kao prve favorite postavio upravo “Bijesne Pse” Squarea. Ne bez razloga, u nikad izjadnačenijem Prvenstvu.

Malonogometaši Squarea, njihov vođa na parketu trener Antun Bačić sa stožerom, Uprava i djelatnici Kluba, mlađi uzrasti s roditeljima, navijači – jedna Obitelj koja piše predivnu priču ne samo ove sezone, već od svog postojanja. Ne stane sve u večerašnju utakmicu u Omišu, prvi ogled polufinala doigravanja Supersport 1. HMNL protiv Olmissuma u 20.15 uz izravni prijenos na Max Sport.

“Na Ribnjaku” večeras igra Square

Prvi je to ogled od tri moguća. Square je na svom Facebook profilu stavio i dirljivu i hrabru i odlučnu poruku, koja uostalom i najbolje opisuje ovaj Klub, ovu veliku obitelj. O Squareu se svuda priča, piše i kada to postigneš već si – pobjednik. Bez obzira na konačan ishod…

“Oče, neka idu dignuta čela, nema straha, nema predaje” – poruka je Squarea uoči večerašnjeg ogleda u Omišu

Domaćin se uzda prirodno i razumno u sve svoje adute, ali DU Sportivo je uoči početka doigravanja kao prve favorite postavio upravo “Bijesne Pse” Squarea. Ne bez razloga, u nikad izjadnačenijem Prvenstvu. Mentalna barikada koju su prošli još ih je više ojačala, još više ujedinila i večeras će uz svoje navijače ponovno demonstrirati kvalitetu, neviđenu borbenost, strategiju i mentalnu čvrstinu.

Drugi naš favorit za osvajanje Prvenstva iza MNK Square je izvrsna družina Futsal Dinama. Njihov ogled polufinala protiv MNK Novo vrijeme također izaziva mnogo pozornosti.

Pod okriljem svjetski uglednog HNS-a odvija se natjecanje Supersport 1. HMNL

Square – u polufinalu natjecanja pod grandioznim Hrvatskim nogometnim savezom. U kontinuitetu predstavljaju naš Grad u najljepšem svjetlu 30 godina. Jedan od dubrovačkih trademarkova. Ime Square nešto znači.

Bez obzira na rezultat jedne utakmice, jedan ogled na dvije dobivene, jedno Prvenstvo ili više njih. Oni uvijek idu “Dignuta čela”!