LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

POLAGANJE ZA POJASEVE ZA 80 ČLANOVA JUDO KLUBA “FORTITUDO” Prema novim Izazovima

S još većom motivacijom i željom!

“Polaganje pojaseva značajan je korak na njihovom sportskom putu, a podrška trenera, obitelji i zajednice ključna je za njihov daljnji napredak”

U dvorani Osnovne škole Marin Držić održano je polaganje za pojaseve za 80 članova Judo kluba Fortitudo.

Pod budnim okom trenera Leonarda Bulića, Karla Knezovića, Anđele Telesmanić, Antonia Marlaisa i Romane Zvono, mlade judoke su pokazale svoje vještine i tehniku pred ponosnim roditeljima i prijateljima.

Treneri su izrazili zadovoljstvo napretkom svojih učenika te istaknuli važnost kontinuiranog rada i discipline.

Posebno iznenađenje za sve prisutne bio je dolazak hrvatskog vaterpolskog reprezentativca Marka Žuvele, koji je osobno uručio pojaseve uspješnim judokama.

Žuvela je u svom obraćanju istaknuo važnost sporta u razvoju mladih.

Uz osmijehe, ponos i nove pojaseve, mladi judoke sada kreću u nove izazove, s još većom motivacijom i željom za uspjehom.

Polaganje pojaseva značajan je korak na njihovom sportskom putu, a podrška trenera, obitelji i zajednice ključna je za njihov daljnji napredak.

Judo klub Fortitudo ovim putem želi čestitati svim na novim pojasevima, te zahvaliti rekreativnoj grupi koja je pomogla u organizaciji ovog događaja.

DU Sportivo čestita svakom od 80 judoka na vrijednom ostvarenju i želi im od srca puno radosti i uspjeha. U ovom predivnom Klubu koji jako lijepo i stručno radi s njima neka rastu sretno prema svim vrijednim sportskim i životnim pojasima…

 

Krovni Pokrovitelj DU Sportiva i Zlatni Pokrovitelj Dječje rubrike – Beach Bar BANJE

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *