LOADING

Type to search

Fan & Fun Zona Šica Galerija

PIZZERIJA ŠICA “POJEDI I POPIJ KOLIKO HOĆEŠ” Damir i Vlaho poslali prve fotografije!

Zaoštrilo se odmah na početku…

Pizzerija Šica objavila je putem svojih društvenih mreža nagradnu igru “Pojedi i Popij koliko hoćeš“, u sklopu koje se do četvrtka, 17. kolovoza šalju Vaše fotografije u inboxe Šice ili DU Sportiva.

Pizze, Salate, Jela s Roštilja, Burgeri, Tjestenine, Rižoti, Vegetarijanska jela i Brižno pripremljene Domaće Marende od Ponedjeljka do Petka – Sve za Vas u “Šici”

Fotografije Vašeg “izleta” u Šicu ili okruženja u sklopu Vaše narudžbe na “112 Šicinu liniju” 454-300, a koja će najbolje oslikati simbiozu Vas i Šice. Napominje genijalni (Misterious) Šica Team da će se i cijeniti i uzeti u obzir i Fotografija s njihovim nezaobilaznim (širok op.a.) “Pješakom Maratoncem” – vječito oznojnim i žednim.

Svi detalji u tekstu – “Pojedi i Popij koliko hoćeš”  (KLIK, kao na fotoaparatu / mobilnom uređaju)

Prvu “fotografiju” na sljedećem linku https://www.facebook.com/reel/3456834324597108 poslao nam je Damir. I Izvanredno opisuje “nekoga“. Koga? DU Sportivo zna kada je opasnosti ako progovori…

Drugu fotografiju poslao nam je naš “čitatelj” Vlaho i “priprijetio” da ima pregršt “arsenala” za ovo natjecanje.

Šica najavljuje i novo nakon ovog. Šuška njihov (Misterious) Team o fotografijama s putovanja, ali to je ipak u sferi nagađanja. Ipak su oni misteriozni.

Ukoliko bude tako, “čitatelj” Vlaho je izvisio. Njegova jedina putovanja su ona – u Šicu. Ali to je ipak najbolja destinacija na Svijetu…

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *