LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

PARAOLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024. Počela prodaja Ulaznica

2.800.000 Ulaznica

Počela je prodaja ulaznica za Paraolimpijske igre u Parizu 2024. a nudi se gotovo 2,8 milijuna ulaznica po principu “tko prvi, njegovo” i po cijenama u rasponu od 15 do 100 eura, no bez ulaznica za svečanosti otvaranja i zatvaranja.

“Stvarno želim potaknuti sve naše sunarodnjake da kupe karte”, rekao je predsjednik Republike Emmanuel Macron u nedjelju koja je bila posvećena parasportu u Parizu.

Među tih više od dva milijuna ulaznica, 60.000 će biti za lako dostupna mjesta, a 12.000 rezervirano za osobe u invalidskim kolicima.

Ulaznice su dostupne ovdje: https://tickets.paris2024.org

Ministrica sporta Amélie Oudea-Castera podsjetila je sa svoje strane da će “300.000 ulaznica” za Paraolimpijske igre biti posebno podijeljeno “školama”.

Najavljeno je da će se oko 80 posto ulaznica prodavati i po cijeni od 50 eura ili manje. U ponudi su i “Discovery propusnice” po cijeni od 24 eura za praćenje nekoliko disciplina u istom danu, kao i ponuda za obitelji sa sniženom cijenom za mjesta za djecu.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Ceremonija otvaranja POI u Parizu prvi put u povijesti održat će se izvan stadiona. Svečano otvaranje Paraolimpijskih igara u Parizu 2024. održat će se oko Place de la Concorde, najvećeg trga u glavnom gradu Francuske.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *