LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (74) Kako izgledaju Paraolimpijske medalje

…s ugrađenim komadima metala s Eiffelovog tornja

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

Po prvi put u povijesti Igara, svaka olimpijska i paraolimpijska medalja ukrašena je vrlo simboličnim i neprocjenjivim komadom metala i to s Eiffelovog tornja.

Medalje će se dodijeliti u 549 natjecanja u 22 sporta na Paraolimpijskim igrama, do kojih DU Sportivo odbrojava i danas je točno 74 dana do spektakularnog Otvaranja.

“Sva će pozornost biti usmjerena na Place de la Concorde, na povijesnu i spektakularnu Ceremoniju otvaranja“.

Pogledajte prelijepi video o predstavljanju medalja – unikatnih, za najspektakularnije Igre ikad, po riječima predsjednika Međunarodnog paraolimpijskog odbora gospodina Andrewa Parsonsa.

Paris 2024 Reveals The Design of Their Medals 🏅 | Paralympic Games

No Description

Iščekujemo s nestrpljenjem Igre, posebice nastupe hrvatskih Paraolimpijaca, koje će DU Sportivo pratiti i skupa s HPO izvještavati Vas o njima s radošću.

Beach Bar DODO – Zlatni Pokrovitelj rubrike HPO-a na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *