LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (199) “Ne možemo vjerovati da su Igre toliko blizu”

lkčlklklč

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

 

Donosimo video jednih od najboljih Paraolimpijaca, toliko radostan, prepun zanosa i ne može se vjerovati da je toliko malo ostalo do najspektakularnijih Paraolimpijskih igara ikad.

🌟 Paris 2024: 200 Days to Go!

🚀 Excitement is building as we get closer to the Paris 2024 Paralympic Games – just 200 days to go! 🎉 Let the countdown begin! 🔥 🗓️🌟 Mark your calendars: 28 August to 8 September 2024. The International Paralympic Committee’s vision is to make for an inclusive world through Para sport.

Dvanaest čarobnih dana u 22 sporta, 549 natjecanja i oko 4.400 Paraolimpijaca u Parizu. Naši sportaši bit će naravno dio tog spektakla i ne možemo ni mi dočekati da krene i da se Paraolimpijske vrijednosti pokažu na najvećoj smotri, iako su svakog dana ispred nas.

IPC kao krovno Paraolimpijsko tijelo, te i naš Hrvatski paraolimpijski odbor promiču ih i njeguju. Na nama je da učimo od tih nevjerojatno inspirativnih junaka i svih koji su uključeni u Paraolimpijski pokret.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *