LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (195) Rekord Trische Zorn!

55 Paraolimpijskih Medalja

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

Trischa Zorn najuspješnija je po broju osvojenih Paraolimpijskih medalja u povijesti. Osvojila ih je 55 u periodu u periodu od 1980 (Arnhem) do 2004. (Atena) i to 41 zlato, 9 srebra i 4 bronce, natječući se u para plivanju.

Slijepa od rođenja, pobijedila je sve moguće vidljive i nevidljive prepreke i popela se toliko puta “na krov svijeta”. Ušla je u Paraolimpijsku kuću slavnih 2012. godine i danas je trenerica i mentor para plivačima od uzrasta početnika do vrhunskih profesionalaca.

Za Divljenje i Uzor!

Više o njoj pogledajte u sljedećem videu.

No Title

Trischa Zorn | Biography | Lifestyle | Networth | Family

Iščekujemo s nestrpljenjem najspektakularnije igre ikad, koje će potrajati dvanaest dana, kroz 22 sporta i 549 natjecanja u kojima će se dijeliti medalje, a za njih će konkurirati čak 4.400 Paraolimpijaca.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *