LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (190) Do 2028. i Los Angelesa 1638 dana

kjkjkjlkjl

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

190 dana preostalo je do Ceremonije otvaranja Paraolimpijskih igara u Parizu. Dakle, nešto više od šest mjeseci.

Oko 4.400 Paraolimpijaca natjecat će se u 22 sporta, kroz 549 natjecanja u kojima će se dijeliti medalje, a sve skupa – najspektakularnije igre ikad, po najavi predsjednika Međunarodnog Paraolimpijskog odbora Andrewa Parsonsa, trajat će 12 čarobnih dana.

2028. godine Paraolimpijske igre održat će se u Los Angelesu i na stranici Međunarodnog paraolimpijskog odbora stoji da je do njih ostalo 1638 dana.

Radujemo se, a ta brojka nas vodi blizu, jako blizu Pariza – 190 dana do početka i trenutka kada ugledamo i naše hrvatske sportaše sa hrvatskom zastavom.

S ponosom i zanosom pratit ćemo njihove nastupe. Velika je pobjeda što su već na toj najvećoj pozornici, jer kvalificirati se na Igre strahovito je teško.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *