LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (185) Spektakularni prizori Para Badmintona

…i u Parizu

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

S YouTube kanala Međunarodnog paraolimpijskog odbora stiže nam petominutni video o Para Badmintonu, jednom od 22 sporta koji će biti zastupljen u Parizu, na najspektakularnijim igrama ikad.

Uživajte u videu i uvjerite se tko su ustvari Paraolimpijci…

Para Badminton – Day 10 Highlights | Santiago 2023 Parapan American Games

From 17 to 26 November, Chile hosted the Santiago 2023 Parapan American Games. 11 days of intense action, with almost 2.000 athletes from 31 countries battling in 17 different sports. The International Paralympic Committee’s vision is to make for an inclusive world through Para sport.

Iščekujemo s nestrpljenjem Ceremoniju otvaranja i 12 čarobnih dana, kada će se u 549 natjecanja dijeliti medalje. Hrvatski Paraolimpijci s ponosom će u Parizu nastupati i zdušno navijamo za njihove što bolje rezultate.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *