LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (166) Najčešća pitanja o Osobama s invaliditetom

“Što nas čini sretnim? Da nas promatraju kao sve ostale”

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

Vrlo edukativan video u nekoliko minuta pronašli smo na stranicama Međunarodnog paraolimpijskog odbora – Najčešća pitanja koja postavljamo o Osobama s invaliditetom.

Iz njihovog kuta – pitanja i odgovori i naravno da ćemo se uvjeriti da su oni Osobe kao i sve druge, a jedna od najvažnijih vrijednosti koju promiče Paraolimpijski pokret i njegove članice je upravo jednakost. Mnogo je još stvari koje možemo zapaziti i naučiti, samo je potrebno otvoreno srce.

Uživajte u videu!

🔎 Most Searched Questions about Disability – Answered by Para Athletes | Paralympic Games

Happy International Day of Persons with Disabilities! To celebrate this date, we selected some of the most searched questions about disability and asked Para athletes to answer them! We know there are a lot of questions and misconceptions around this subject, so be ready to get a whole new perspective.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *