LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

ODBROJAVANJE DU SPORTIVA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA U PARIZU (157) Nogometne imaginacije slijepih velemajstora

Jefinho!

DU Sportivo pripremio je odbrojavanje, svojesvrsnu dobrodošlicu Paraolimpijskim igrama u Parizu, (28. kolovoza – 8. rujna). Naš mali doprinos promocije jednog od najveličanstvenijih sportskih događaja. Želimo ukazati i na važnost sporta za osobe s invaliditetom, njihova prava na bavljenje istim, te daljnju promociju jednakosti i inkluziju osoba s invaliditetom u društvenu zajednicu

DU Sportivo odbrojava – donosi po svom izboru ljepote iz Paraolimpijskog svijeta, sve do trenutka kada će krenuti Otvaranje najspektakularnijih Igara ikad, po riječima predsjednika Međunarodnog paraolimpijskog odbora gospodina Andrewa Parsonsa.

Naravno, u suradnji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom pratit ćemo zdušno nastupe hrvatskih Paraolimpijaca, ali i najvažnije događaja s Igara na kojima se očekuje nastup oko 4.500 sportaša u 22 sporta.

Za danas smo vam pripremili majstorije brazilskog nogometnog velemajstora u nogometu za slijepe i slabovidne osobe Jefinha, jednog od najboljih na svijetu, koji je za brazilski tim debitirao sa samo 14 godina.

Uživajte i sigurni smo da ćete pronaći i dodatnu inspiraciju!

#ChangeStartsWithSport – ⚽ The Inspiring Journey Behind the Brazilian Blind Football Star Jefinho 🇧🇷

Brazilian Jeferson Gonçalves – better known as Jefinho – is one of the biggest stars in a country where football is more of a religion than a sport. Born with glaucoma and completely blind by age seven, he began playing football at 10 and had his first call-up to Brazil’s football 5-a-side national team in 2006.

Današnje Odbrojavanje donosi vam Pizzerija Mamma Mia.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *