LOADING

Type to search

Amaterska natjecanja Dubrovački sport

OD PONEDJELJKA TURNIR PAROVA U ORGANIZACIJI SUPERLIGAŠA HAJDUKA Boćarski velemajstorinna Rašici

Prijave do Nedjelje u 20 sati

Sve informacije mogu se dobiti na kontakt mobitel 099 788 1769.

Boćarski klub Hajduk na terenima na Rašici organizira Turnir Parova (2+1). Početak Turnira je u ponedjeljak, 3. srpnja u 17.30.

Prijave su otvorene do subote, 1. srpnja do 20 sati, što znači da je ostalo još dovoljno vremena za prijaviti sudjelovanje – pet dana. Kotizacija iznosi 30 eura po ekipi. Što se tiče nagradnog fonda, raspodijeljen je na sljedeći način:

  1. mjesto – 60% od iznosa uplata + pehar
  2. mjesto – 30% od iznosa uplata + pehar
  3. mjesto – 10% od iznosa uplata + pehar

Najbolji igrač Turnira bit će također nagrađen peharom.

Sve informacije mogu se dobiti na kontakt mobitel 099 788 1769.

PSP Dubrovnik s 28 godina tradicije za Hrvatsko poslovno tržište kreirao je vlastiti Software za olakšano i precizno vođenje knjigovodstva, kao jedini Knjigovodstveni servis u Hrvatskoj kojem je to uspjelo. WhatsAppViber / Telefon & E-mail

Naš superligaš Hajduk od jeseni nastupa u hrvatskoj eliti među osam najboljih klubova i teško je predočiti onima koji nisu barem osrednje upućeni u boćanje koliki je to uspijeh, s kakvim klasama će se nadmetati, kojim divovskim klubovima s tradicijom i europskim ugledom.

Itekako su zaslužili svu moguću podršku (publike, sponzora, lokalne zajednice), te prijeko potrebne uvjete da se ravnopravno svojim snagama odmjere u 20 ogleda Superlige s najboljima u Hrvatskoj, gdje i sami pripadaju.

Tvrtka “Bruškin Dubrovnik” specijalizirana je za čišćenje i održavanje. Petnaestogodišnja Tradicija garantira4K Odsjaj Vašeg Objekta

Jedan od osnovnih uvjeta je i Boćarska dvorana, koja bi uz “dom” Superligašu poslužila i za razvoj mladih talenata u Gradu kojih svakako ima, povećanje interesa za ovaj delikatan sport, te svakako i ostalicgradski klubovi bi također porasli u svojem djelovanju uz osigurane (naj)bolje uvjete za treniranje i nastupanje.