LOADING

Type to search

Dječji sport Natjecanja

NOVIM MLADIM “BILIM TIĆIMA” DU SPORTIVO ŽELI SVE NAJBOLJE Paulo Maslać i Toni Ruso izvrsno se snalaze u Hajduku

Njihovi snovi počinju se ostvarivati protiv najboljih u Hrvatskoj!

Iz NK GOŠK Dubrovnik 1919. prema “stazi radosti, daljnjeg napretka i ispunjenja snova” krenula su prema “Ocu i Djetetu Dalmacije” dva iznimno nadarena mlada nogometaša – Paulo Maslać i Toni Ruso.

Oboje su 2009. godište i na poziv Hajduka otišli su i ostali u Splitu, te će svoje korake usvajanja svih znanja i vještina  nastaviti graditi na mjestu gdje će bez sumnje dobiti najbolje i dati od sebe najbolje.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

Nastupat će ove sezone u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi za Pionire i već su ubilježili nastupe u pobjedama protiv Varaždina, Rijeke i Solina – 2:0, 3:0, 4:0. Maslać igra na poziciji stopera, dok je Ruso dio “napadačkog stroja Hajduka“.

PIONIRI: Hajduk – Rijeka 3:0 (1:0)
1. HNL – 3. kolo

Stadion: Poljud

Strijelci: 1:0 Ruso (26), 2:0 Paštar (40), 3:0 Pjević (47)

Hajduk: Pandurić, Slatina, Domazet (od 58. Maslać), Šimović, Paštar (od 43. Alujević), Zelić, Modrić (od 58. Slavka), Krešić (od 43. Pjević), Fejzić, Ruso (od 50. Katuša), Ćukušić (od 50. Stolica).

Puno im sreće želimo od srca, a najprije da budu sretni u svojim životima i nogometnom razvoju, jednog dana da postanu zasigurno uspješni seniori.

Čestitke roditeljima i obiteljima, te svima koji su dosad sudjelovali i u njihovom nogometnom stasavanju. 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *