LOADING

Type to search

DU Sportivo Reportaže Du Sportivo©

NOĆNI ĐIR LAPADSKOM OBALOM Teško će (i)koga ostaviti ravnodušnim

Široko, Čisto, Bijelo – Pun Pogodak!

DU Sportivo u noćnom je điru (miru) s uživanjem “zaledio” nekoliko kadrova Lapadske obale u ruhu kojeg nas je na prvu učinilo sretnim. Prelijepo i jako funkcionalno, kako i stoji u naslovu.

Znamo svi kolika je sila problema bila na “staroj verziji” i tko je prolazio te (ne)prilike dobro zna koliko je ovo bio zahtjevan, ogroman, potreban projekt i treba naglasiti i hrabar.

Čestitamo svim dionicima istog – podvlačimo svim, bez da ikoga naglasimo ili ne daj Bože zaboravimo, nezahvalno je.

Nova širina koja se osjeti zapanjujuće je svježa, jaka. U dodiru s morem sada je sve onako baš na svom mjestu i bezbrižno se može šetati, s uživanjem.

Dvosmjerni promet je isto tako sjajno rješenje i naravno teško se kao i na sve novo odmah naviknuti, ali sve će doći na svoje.

“Klik na Foto” vodi Vas na prebogati Jelovnik Pizzerije Mamma Mia, vrijednog Pokrovitelja DU Sportiva

U sjećanju studentskih dana potpisnika ovih redaka je kako sigurno doći do zgrade Fakulteta, brojne poplave, automobili na hrpi, autobusi koji jedva prolaze, ljudi koji se sudaraju…

Sve je to iza nas i neka ovaj lijepi projekt bude na uzor i ohrabrenje da se i slični nastave realizirati. Gdje ima volje ima svakako i načina, na dobrobit građana koji svakako uvijek zaslužuju sve najbolje.

Kako je DU Sportivo potpuno subjektivan internet portal (objektivnost je nekako dosadna i bez dovoljno emocija – mišljenje autora) i ama baš nigdje ne traži greške, niti u ljudima niti u stvarima, tako ni na Lapadskoj obali greške nema.

Uvijek prvo gledamo dobro…

Sve pohvale…

Nastavak “noćnog đira” pogledajte u nastavku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pizzerija Mamma Mia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pizzerija Mamma Mia

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *