LOADING

Type to search

Dječji sport Poruke za djecu

NAŠI DIVNI PARAOLIMPIJCI ZA DJECU I RODITELJE 365 DANA DO PARAOLIMPIJSKIH IGARA “Kroz Sport mnogi problemi nestanu…”

“Bitno je da Dijete uđe u Sport”

Na prigodnoj konferenciji za medije, koju je u Zagrebu održao Hrvatski paraolimpijski odbor u suradnji s Francuskim veleposlanstvom u Hrvatskoj i dugogodišnjim partnerom tvrtkom Allianz, mnogo je toga predivnog rečeno. Sve se to i provodi u praksi i Hrvatska je sretna što ima svoje brojne parasportaše i paraolimpijce.

“Klik” na Fotografiju vodi Vas na spektakularnu Internet stranicu Krovnog pokrovitelja DU Sportiva i Zlatnog pokrovitelja Dječje rubrike

Izdvajamo poruku koju su uputili naši paraolimpijci Ivan Katanušić, Matija Sloup i Paula Novina, koji su pozvali mlade osobe s invaliditetom i njihove roditelje da se uključe u parasport.

“Dijete s invaliditetom ima ogromne predrasude prema sebi, a kroz sport mnogi problemi nestanu. Nije važan rezultat, bitno je da dijete uđe u sport zbog socijalizacije i integracije u društvo. I s invaliditetom je sve moguće ostvariti

Zbilja prekrasno i toliko motivirajuće!

I nije suvišno po tko zna koji put da ponovimo riječi predsjednika Hrvatskog paraolimpijskog odbora gospodina Ratka Kovačića. ”

“Djeca s poteškoćama u razvoju i Osobe s invaliditetom kada se počnu baviti sportom više se ne osjećaju kao bolesnici, nego kao sportaši”.

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *