LOADING

Type to search

Biljni svijet by Vlaho Raič Du Sportivo©

MJESEČEV VRT Zadivljujući noćni prizori i raskošni mirisi

Tajanstvena Refleksija

Mjesečevi vrtovi kao pojam odnose se na vrtove koji svoju čar posebno ostvaruju kroz noćni ambijent. Ovisno o tome koliko se poštuju smjernice može se uživati u predivnim vizualnim, slušnim, mirisnim atrakcijama.

Dosegne se ambijent koji vlasnicima takve noćne raskoši omogućuje da uživaju u svom vrtu posebno u noći, ali također i dnevni ambijent ne smije biti zanemaren.

Suptilne značajke osvjetljenja, nakon što padne mrak, stvaraju dodatne vizualne nijanse, s tim da je ipak preporučljivo da se prostor ne optereti s previše “umjetne svjetlosti” (može se koristiti u tu svrhu staklo, posebno izvedena keramika, decentno osvjetljene vodene površine… op.a.)

Vrt crpi inspiraciju iz Mjeseca i pri punom njegovom “angažmanu” dizajn će doći do svog izražaju, u kojem mogu biti  protkani različiti oblici, primjerice kružni koji su dosta atraktivni, zatim vijugava šljunčana staza, kružna popločenja i zasađene gredice od odabranih biljnih vrsta u ovu svrhu.

BRUŠKIN – “8K Čišćenje i Održavanje” svih vrsta Objekata – 091 60 38 910 

One moraju djelovati sinergijski, u tonovima bijele, srebrne, ili pak ljubičaste, kako bi blistale na mjesečini.

Mjesečev vrt privlačan je oprašivačima, pošto se u svrhu potpunog osjetilnog dojma upotrebljava cvijeće što opojnijeg mirisa, dok strukturno drveće i grmlje donose estetiku s opuštajućim zvukovima i povjetarcem koji prolazi kroz njih.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *