LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

KOŠARKAŠKI KLUB “DUBROVNIK” Kod Ribole Kaštela u 19.00 za proslavu ulaska u Elitu!

Sretno!

Foto: Facebook stranica KK “Dubrovnik” 

Košarkaši Dubrovnika danas od 19.00 traže u “prvoj meč lopti” protiv Ribole Kaštela priliku za plasman / povratak u Elitni rang hrvatske košarke nakon deset godina. Osjećaju podršku košarkaške i sportske zajednice, svojih navijača i sve pozitivne misli o ljepoti i časti igranja u najvišem rangu sasvim sigurno će im pomoći večeras da prođu pobjednički kroz ciljnu traku – dvije pobjede protiv večerašnjeg protivnika.

Razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi prisutna je itekako u korist Dubrovnika, jer ipak su sa samo četiri poraza okončali regularni dio sezone plus put kroz Ligu za prvaka. Kaštelani su sjajna momčad, cjelina koja je uigrana, odlilne prve petorke, s iskusnim trenerom, međutim teško mogu parirati našima, što se i pokazalo u prvom susretu koji je završio +19 u korist Dubrovnika.

“Klik” vodi na sponzora DU Sportiva, koji svojim zlatnim rukama KROJI DOSLOVNO SVE

Večeras, dakle, oko 21 sat saznat ćemo otvara li se šampanjac večeras ili se proslava odgađa za subotu, kada bi u slučaju pobjede Ribola Kaštela igrala se majstorica. Poraženi iz ovog ogleda imat će još jednu prigodu za ulazak u Elitu i to u obračunu s pretposljednjim prvoligašem Zabokom.

Sretno izvrsnim i karakternim momcima trenera Ivana Perinčića! Klub je u velikoj uzlaznoj putanji, jer i mlađe kategorije u sjajno posloženoj Omladinskoj školi postižu izvanredne rezultate i trendom prate prvu momčad. Imaju se svakako u koga ugledati!