LOADING

Type to search

Dubrovački sport Natjecanja

KOMPLETIRANI DRUGI SUSRETI DOIGRAVANJA HMNL Square, Olmissum i Pula u Polufinalu, Dinamo i Torcida u Majstoricu

Čestitke “Bijesni Psi” na još jednom izborenom Polufinalu!

Susretom Crnice i Stanoinvest Futsal Pule (0:4) okončani su drugi susreti četvrtfinala Doigravanja HMNL. Square je sigurnom izvedbom u Osijeku protiv istoimenog protivnika, nimalo laganog, iz Slavonije otišao kući s pobjedom 3:1, ukupno u oba susreta 8:2, te kartom za Polufinale gdje će “ukrstiti koplja” s Olmissumom, koji je u drugom ogledu u Makarskoj protiv Novog Vremena slavio 2:0.

Jedan ogled otišao je u treći dvoboj / majstoricu – Futsal Dinamo i Torcida. U Splitu je Torcida pri kraju produžetaka postigla pogodak za 3:2 i putuje u Metropolu po kartu za prolaz dalje, a Dinamo ima nezahvalan zadatak i ipak imperativ prolaza sukladno ambicijama, ali i kvaliteti. Pobjednik tog dvoboja ide na Stanoinvest Futsal Pulu.

Beach Bar DODO“Klik na Foto” vodi Vas na predivnu Internet stranicu

Čestitke našem Squareu, svakom Pojedincu, koji nakon prvog mjesta u ligaškom dijelu natjecanja sigurno plovi Doigravanjem. Imaju prednost domaćeg terena protiv Olmissuma, što nije bio slučaj prošle sezone, kada su se ova dva protivnika srela u istoj fazi.

Poznato je da u ogledu toliko kvalitetnih momčadi često odlučuju sitnice, neka vratnica, trenutak nepažnje, ali i s druge strane i trenuci inspiracije, vrhunski potezi, dulji periodi dobre igre u dvoboju, uz naravno postavljene “osnovne parametre” igre.

Square i Olmissum sudbina je opet spojila u Polufinalu

Obje momčadi “kupile su” pobjedama u drugim ogledima malo odmora i uz dodatno uigravanje, mir u momčadi, zbijanje redova, traženja slabih točaka protivnika oba takmaca stići će na svoje trenutne maksimume, što treba pokazati na parketu.

Svim srcem smo uz naš Square, gdje će sigurno od eksplozije tribina podrhtavati Sportska dvorana u Gospinom polju. Pobjeda će biti i doručak i ručak i večera navijačima, ali i svima u Klubu.

Želja za naslovom prvaka teško je opisiva. Ocijenili bi i da elektriziranost u pozitivnom smislu i nije toliko izražena kod protivnika, poseban mentalitet ima Square – mentalitet koji osvaja srca navijača, koji podsjeća na onu borbenost u životu koja nam svima treba.

Bit će itekako napeto…

Sretno “Bijesni Psi” – neka se vaša izvedba okruni i konačnim rezultatom ovog izdanja Prvenstva, uz faktore sreće koju treba svaki klub na svijetu u bilo kojem sportu, posebno u onima gdje odlučuju često nijanse.

Uz podvlačenje velike istine – da ste u očima obitelji vaših navijača uvijek Prvaci!

Beach bar DODO

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *