LOADING

Type to search

DU Sportivo 24 / 7 / 366 Du Sportivo©

KADA OVAKO BUDE SVAKI PUT “Samo Bratski”

Dolazi i to vrijeme…

Kako je naš dobri Josip, kojeg smo imali priliku upoznati u ovom tekstu, (prvi tekst rubrike DU Sportiva 24 / 7 / 366 op.a.) objavio možda i najveću poantu – ne možemo ne prenijeti. Nju u potpunosti uvijek podržava i gaji i DU Sportivo.

Ona nije samo poanta današnjeg derbija Hajduk – Dinamo, nije samo poanta odnosa klubova i navijača dva naša najveća kluba, već je i izuzetno važna životna istina, koja pršti optimizmom i mirom.

Uz fotografiju kod roštilja navijača Hajduka i navijača Dinama stoje sljedeće riječi: “Kada bude ovako svaki put… Onda smo uspjeli! Samo bratski” 

Josip je pozitivac i upotrijebio je jasno – “Kada Bude“, ne – ako bude i slične inačice.

Josip i Luka nakon treninga

Tada će se iskorijeniti i sve loše pojave, te kako smo rekli zasjat će optimizam i mir, uz natjecanje i usmjerenost na zeleni travnjak i zdravo nadmetanje tko će glasnije podržati svoj klub, uz koreografije, uz sigurnost djece, roditelja, žena, starijih…

Pizzerija Šica

Kad stadion bude mjesto istinskog spektakla ne samo bez ijedne mrlje, nego i one istinske sreće i međusobnog pozdrava i druženja navijača dvaju klubova.

A dok je ovakvih ljudi, gorjet će ta uvjerenost, ne nada. Uvjerenost – istina u ljepoti koja jednom dolazi. Na nama je svima da doprinesemo kao i ovaj dobri čovjek…

 

Tags:

You Might also Like