LOADING

Type to search

Hrvatski paraolimpijski odbor

“I TI MOŽEŠ POSTATI STOLNOTENISAČ” Libertas Marinkolor poziva Djecu s poteškoćama u razvoju

Možeš!

Naš klub prepun dobrote i s puno uspijeha iza sebe i radosnih trenutaka Libertas Marinkolor popeo se na najvišu stepenicu!

Naime, u sklopu Kluba uspostavljen je organizirani rad s Djecom s poteškoćama u razvoju, te i ovim putem pozivaju da slobodno dođu i priključe se, a svakako je vrijedno doći i upoznati se s Programom rada koji je usuglašen s odgovarajućim Institucijama i prema pravilima je struke. S pravom ističu – “Mi smo spremni”.

S Djecom s poteškoćama u razvoju trenira se dva puta tjedno i to utorkom i četvrtkom u Sportskoj dvorani u Gospinom polju (prizemlje op.a.) od 15 – 15.45. Zainteresirani se mogu javiti na E-mail: stk.lib@gmail.com

Za DU Sportivo su srcem istaknuli da je najvažnija radost Djece i da dodatno rastu kroz sport. Dok je god DU Sportiva ponavljat ćemo znakovitu rečenicu predsjednika Hrvatskog paraolimpijskog odbora gospodina Ratka Kovačića i tiče se upravo ovakvih i sličnih inicijativa – “Djeca s poteškoćama u razvoju i Osobe s invaliditetom kroz sport se više ne osjećaju kao bolesnici, već kao SPORTAŠI“.

Draga i Dobra Djeco, dragi Roditelji – sva Djeca koja su u mogućnosti neka slobodno dođu i probaju i ukoliko im čini radost i korist neka se upišu u Školu stolnog tenisa Libertas Marinkolor, koji je otpočetka uz susrete Djece s poteškoćama u razvoju koje organizira naš Internet portal i bit će domaćin susreta iza jedne lijepe prigode koju pripremamo skupa s udrugama Djece s poteškoćama u razvoju, gdje se uvijek ravnamo prema Dječjim najljepšim željama u smjeru najveće radosti za njih i njihove roditelje i cijelu obitelj.

FRENDY – “2.920 kg Dobrote i Kvalitete u svakom kamionu” – Zlatni Pokrovitelj rubrike Hrvatskog paraolimpijskog odbora na DU Sportivu

Bravo za naš dobri klub i puno sreće i uspjeha svima u Školi! Neka se odgajaju naši parasportaši i paraolimpijci.

Vi to možete!

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *